AKTUELNO

Otvorila dušu!

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić i devojka pobednika "Zadruge 5" Dejana Dragojevića ističe da se s njegovom porodicom maltene već orodila, pa planira uskoro i da se preseli u Veternik.

Foto: Pink.rs / A.Stanojević

Aleksandra kaže da je tamo svi već zovu snajka, te i da je njen odnos s Dejanom samo bolji otkako su napolju iako su mnogi prognozirali da od njihove veze nema ništa.

Dejan i ja do maksimuma verujemo jedno drugom i naš odnos je fantastičan. Nisam se ni na trenutak obazirala na te priče da ćemo da raskinemo. Ide nam bolje nego. ikada, a napolju samo imamo privatnost, koju nismo mogli da imamo unutra. Kao što sam rekla, ja sam vrlo svesna sebe i smatram da je naš odnos kvalitetan, pritom neću nikome dopustiti da to pokvari - ističe Aleks.

Foto: Pink.rs / A.Stanojević

Je l' ima naznaka za to da ćete polako u brak?

- Mene već Dragojevići smatraju snajkom! Naravno, ako sve bude kako treba, možda dođe i do svadbe. Bitno je da nigde ne žurimo i da se volimo. Sve ostalo dođe usput. Preselila bih se rado kod Dejana i to će se uskoro i desiti. Jedva čekam da živim kod Dragojevića.

Kako se Dejan slaže s tvojom majkom?

- Dejan nije još stigao da dođe kod mene jer su tu svaki dan majstori pošto renoviram stan u kom sada živim. Kad se završi sve, on će doći, sada je haos i, verujte, da nemam gde da ga uvedem. Okej je s mojom mamom, čuju se kad sam kod njega, pa nazovem mamu i onda pričaju. Mama vidi da sam srećna u ovoj vezi i to joj je najbitnije.

Foto: Pink.rs / A.Stanojević

Jeste li pričali o zajedničkom životu?

- Prvenstveno, želim da završim svoj stan, a onda možda iznajmim neki koji će biti bliži gradu jer sada živim u Kotežu, a Dejan još ne planira da ide iz Veternika, što mi je razumljivo. Želi da bude s porodicom. Mi smo svakako zajedno, ja sam često kod njega i kao da živim tu. Nećemo da žurimo, naša veza ide postepeno, planiramo u avgustu da odemo na letovanje, pa polako. Sve će da se skocka kako treba. Dosta vremena nam sada ode i na snimanje klipova za Jutjub, ali isplati se. Sve je super gledano.

Da li Dejanu smeta tvoja prošlost, to se neretko pominje?

- Dejan zna sve o meni, mi smo pričali o svemu, tako da se i on ne opterećuje. Te priče ne mogu ništa da nam poremete. Niti njemu neko može da napuni glavu niti meni.

Foto: Pink.rs/ A.Stanojević

Kako komentarišeš to što mnogi zadrugari otvaraju Jutjub kanale jer je tu dobra zarada?

- Ne mislim da je loše da bilo ko zaradi na takav način. Popularnost treba iskoristiti jer ne verujem ni da će da traje večno, a svakako da je snimanje videa za Jutjub i dobar vid relaksacije.

Jesi li pričala s Dejanom o situaciji koja je snašla Subotićku?

- Ne vidim šta mi ima da komentarišemo to. To je njihova stvar, ne bih ni ja volela da se meni bilo ko meša u privatni život. Nismo Dejan i ja o tome pričali.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Da li ti je dosadašnje učešće donelo više dobrog ili lošeg?

- Donelo mi je divne stvari, između ostalog, i vezu s Dejanom, koja se desila spontano. Sve je išlo tako kako je išlo, tako da nema nikakvih nameštanja i taktika, što bi zli jezici rekli.

Da li postoji nešto zbog čega se kaješ?

- Ne postoji. Bila sam svoja i videla sam da je narod to prepoznao i cenio do samog kraja.

Da li planiraš proširenje porodice sa Dejanom?

- Nemam u planu da zatrudnim u neko skorije vreme, mislim da nije trenutak. Ne bih da širim sada tu temu, jednostavno, za sada nam to nije plan ni prioritet.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.