AKTUELNO

Novi sukobi!

U toku je emisija ''Narod pita'' sa Milanom Miloševićem, a i prvo suočavanje bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji su se prvi put susreli u emisiji nakon nedavnog, kako kažu, konačnog raskida.

Usledilo je novo uključenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Mirjana iz Beograda, želela bih sve da pozdravim. Mislim da se njih dvoje još uvek vole i da treba posle emisije da lepo porazgovaraju o svemu - rekla je gledateljka.
Taman da ga provozam do etno sela - provocirala je Dalila.
Dalila je kraljica! - dodala je Mirjana.
Mene niko ovde ne sluša, idem na cigaru, šta je ovo? - iznervirao se Car, ustao sa stolice ali ubrzo i vratio.
Nemoj se nervirati, ne daj se isprovocirati, ti si pravi car - dodala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem, to prebacivanje etno sela je užas. Samo da kažem, dobio sam poruku od 'Cedevite', naše podrške, kažu da su od sada samo moja podrška i da im je njeno ponašanje sada hvala što su toliko bili uz nas... - rekao je Car.
Ako ti je pisala Jelena, samo da kažem, nisam mislila ništa loše. Iskreno, ja sam samo rekla da ću ih obrisati jer ne želim da gledam naše ljubavne klipove i da imam veze sa njim... Ja sam bila iskrena, bile smo u kontaktu, ali ako želite sada da pređete na drugu stranu, u redu, nije meni problem... - pravdala se Dalila.
Obni su samo rekli da treba da te bude sramota posle svega, jer si rekla da ćeš ih blokirati - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Čula sam da tvoja mama ne želi Dalilu, ali negde mislim da je odvedeš kući, napravila bi mirnog čoveka od tebe i svidela bi joj se sigurno - nasmejala se gospođa.
Da, moguće. Zaista, mene nije sramota da kažem da sam mnogo razočaran... Kada sam video kako sam se ponašao, kakve sam reakcije imao, šta sam sve izgovarao, shvatio sam da mi treba neka vrsta pomoći. U kontaktu sam sa jednom divnom ženom, koja me usmerava i uči me kako da suzbijem bes i radim na sebi - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si da si srela Anđela i Mateju u tržnom centru? Taj dan si objavila stori na kome si samo sa Matejom i Marijanom? Šta je Ranković stajao sa strane? - pitao je Milan.
Sreli smo se, ali sam ja otišla u butik, a kasnije, kada sam izašla, Mateja je bio sam i rekao da su ostali otišli ne znam gde. Tako je slika i nastala, na tim stepenicama - rekla je Dalila.
Oseća se ljubav između vas, nije to prošlo - dodala je Mirjana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.