AKTUELNO

Evo na šta je spremna zbog veze sa reperom Miksom!

Poslednjih nekoliko dana pravu buru u javnosti napravio je ljubavni život mlade pevačice Elene Kitić, a već danima unazad isplivavaju dokazi o njenom neverstu i preljubi koju je učinila bivšeg zadrugaru, Franu Pujasu.

Foto: Instagram.com, Pink.rs

Njih dvoje su sutpili u vezu nakon njegovog izlaska iz "Zadruge 4", a tokom Pujasovog boravka u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija, sve je delovalo kao da je njihova ljubav jaka i da će romansu nastaviti po njegovom napuštanju Bele kuće.

Međutim, Elena i Fran su jako brzo raskinuli. Iako se sumnjalo da je ćerka popularnog folkera Mileta Kitića ušla u vezu sa mladim izvođačem Mihajlom Veruovićem Vojažem, dokazi su pokazali drugačije. Po svemu sudeći ona je sad u ljubavi sa reperom Mihailom Miksom Vujićem, koji je ni manje, ni više, bivši dečko njene dobre drugarice, Lee Davogić, poznatije kao Blairlea.

Foto: INSTAGRAM.COM/ELENAKITIC, BLAIRLEA, MIXAVUJIC, PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ, PIXABAY.COM

Elena se danas po prvi put oglasila nakon brojnih medijskih natpisa, pa svima poslala jasnu poruku o svom odnosu sa Miksom.

Naime, ona je objavila pesmu popularnog, stranog izvođača, Kris Brauna, a naziv numere je "Mi protiv sveta", te je očigledno šta je Kitićeva htela da poruči javnosti.

Foto: Instagram.com/elenakitic

Autor: Pink.rs