AKTUELNO

Rekli su sve!

Sledeći prilog koji je bio prikazan je prilog Dalile Dragojević i Filipa Cara. Naime, Car moli Dalilu da se pomire, ali ona odbija. Gosti koje je voditeljka Dušica Jakovljević ugostila u studiju jesu Marijana Zonjić, koja je zauzela 22. mesto u Zadruzi 5, Kristijan Golubović i Sale Luks.

Voditeljka je reč dala Marijani.

On ne može da prihvati da je ona presekla - rekla je Marijana.
Na trenutak, kada vas podseti nešto, neke navike, odmah vas vrate i pređete preko toga. Koliko sam ja puta rekao za Kristinu da ću da se odaljim ali onda joj priđem i poljubim je u snu - rekao je Karistijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju smo videli u nekim drugim fazama. Car je isti u svakom odnosu ali ona bila sa Dejanom jako mirna - rekla je Marijana.
On se učini ženama kao galantan i šarmantan - rekao je Kristijan.
Sa Dejanom je bila dama a sada sa Carem, da ne kažem kako se ponaša - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

To je neka fanatičnija strast koja njih spaja. I u tim emocijama vidimo emociju. A sa Dekijem je bila jedna linija koja nema promene. Sve je pristojno, volimo se ali nema turbulencije. Ona je sada svesna da od Filipa nije dobila to što je htela . Ona u duši zna da od toga nema ništa. Njena najveća greška je Filip Car a ne Dejan - rekao je Kristijan.

Voditeljka Dušica Jakovljević je pokrenuta temu veze Mensura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

Šta je ona mogla da prođe u životu sa sedamnaest godina. Baš je zavolela Mensura. Birala je društvo i bila je reči. Ako joj se zameri neka sitaucija, ona to prihvati i usvoji - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je sada još više namazana ali da je i pre bila namazana. Znamo svi koje poniženja je Mesnur doživljavao. On je nju toliko idelaizovao, nalazi opravdanja za nju. Mislim da nju ne mogu da nauče - rekao je Sale Luks.
Ja bih povukao paralelu - Mina Vrbaški i ona mala. On je samo u vezi sa Mensurom, prilagodila se, plovi i eto. A šutira jednog momka i kao ništa nije prošla - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nasatvku teksta.

Autor: A. S.