AKTUELNO

Sve ispričala!

Marijana Zonjić, učesnica koja je osvojila 22. mesto u najgledanijem rijalitiju Zadruga 5, upravo je ušetala u studio kod Dušice jakovljević. Naime, ona je ispričala sva dešavanja u Zadruzi, kao i ljubavne parove u Beloj kući.

Je l' ste očekivali ovo? - upitala je voditeljka Dušica Jakovljević.
Ja sam očekivao - rekao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

To je ta ekipa, taj uži krug - rekao je Kristijan.
Očekivala sam. Nije napeto, svi su opušteni - reklaje Marijana.
Marijana. šta se dešava tebi u glavi? Tvoje prijateljstvo sa Dalilom je nešto što se najviše komentariše - rekla je Dušica.
Ona je meni rekla za zajednički stan. Sve smo pripremili. Sada joj je najteže, tu smo Ljuva i ja. Imali smo odvratne rasprave, to se preokrenulo kada su je svi napustili. Vidim nju kako plače, bilo mi je žao. Otvorila mi se, počeli smo da se družimo i videla sam da nije loša osoba. Volala bih da napustimo napolju druženje. Nadam se, pa šta bude bude. Nije Dalila nafurana, stavrno joj treba neko ko je bio tu za nju - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešava sada njoj u glavi? Videli smo svađe sa Carem - dodala je Dušica.
Ja kao njena drugarica, ja ne bih volela da nastavi taj odnos. Ona je već imala takvu vezu napolju, ne treba joj to. Navikli smo da se vraćaju jedan drugom, bez obrzira na sve. Ona njega voli kao Boga ali mislim da je presekla. Ja bih voella da je presekla i da je to tako i to bi njeni najbliži poželeli. Iako ona deluje da se bori, nije tako, ona često zaplače kada niko ne vidi. Brine se kako je njen otac, to je najviše kopka. Napravila je najveću katastrofu i svesna je toga - rekla je Marijana.
Dejan i Aleks, kako ti to deluje? Taj poljubac između tebe i Djeana pre Aleks? - upitala je Dušica.
Ja nisam Filipova bivša. Nije mi to toliko jako između njih. On je proračunat momak. Želi mirno do kraja da ide, u glavu mu je samo porodica. Dejan nije njen tip muškarca - dodala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešavalo to između tebe i Marka i Janjuša? - upitala je Dušica.
Jaško mi se našao uvek tu kada sam gladna i sve. Meni se od početka sviđao Marko. On je u početku bio normalan dečko. Tek kada je ušao u odnos sa Viki, onda je pokazao drugo lice - rekla je Marijana, pa dodala:
Zoli se Viki ne sviđa, samo fizički. Od toga nema ništa - dodala je Marijana.
Kako ti deluje tvoj profil? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Sviđa mi se, sve sam to ja. Kada bih vratila vreme, ne bih volela da se dešavaju neke scene. Sviđa mi se profil, stavrno - rekla je Marijana, pa dodala:
Dejan folira, jeste ona njemu super, sve će to trajti kratko. Nije to iskreno... Znam da je Aleks ušla kao zauzeta devojka. Sve nas zanima u kući a samo Dejana ne - rekla je ona.
Flert Anđela i Dalile? - otpočela je Dušica.
On se zagrejao za nju ali ona je sve vreme gledala u Cara. Sa njene strane je to siključivao inat ali se on zagrejao - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo gleda Rešićku kao babu. On se foliora ali ga uvek provalimo kada se folira. On se zaleti i odmah se povlači, čim dobije prvi penal od Miće. Imaj svoj karakter i idi do kraja - rekao je Kristijan.
Mislim da se Anđelu još sviđa Dalila - dodala je Marijana.

Detaljnije u nasatvku teksta.

Autor: A. S.