AKTUELNO

Šok!

Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Kristijana Golubovića, koji je komentarisao sve goruće teme u Zadruzi 5. On je prokomenatrisao odnos Sandre Rešić i Anđela Rankovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si očekivcao da će doi do spoja Sandre i Anđela? - upitala je Dušica.
Ja se sećam da je on bežao od odnosa jer je smatrao sebe mnogo većim frajerom za mnogo veće ribe. Ja mislim da je on folirant i ne voli ovakve žene, Znam da on ne voli devojke koje puše. Ali je on vezan za svoju porodicu, koju ne bi Rešićku doveo u svoj dom da uspozna sa majkom i da je prestavi kao svežu devojku. Ja mislim da Teodoru nikada ne može da prežali, ali ne može ni da mu se desi više tako nešto. Mislim da je Rešićka samo jedan deo igre, koju je Anđelo spremio samo da mu prođe vreme. Mene je lučno začudilo. Ja mislim da on više nije imao šta da prikaže - rekao je Kristijan.

Foto: Unsplash, Pink.rs, Instagram Printscreen

Šta mislite o Anđeli? - upitala je Dušica.
Ja nisam mnogo pratio. Kao neko ko je pružio najviše kulturi, to je ta Anđela. Ostala je u domenu granica - izneo je Kristijan Golubović.
Ona drži do sebe,t o stoji. Ja mislim da bi je pokidali kao hijene kada bi pogrešila. Ne libi se da kaže bilo šta. Ja nisam okej sa njom ali sam realna. Kako je, tako je- rekao je Sale Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je rengen za sve i manipulator. Mislim da je on kao Lepi Mića. On daje savete preko njegove ćerke i ona tamo klima glavom i onda kaže da se smirila posle toga. Ali, igra se sa znanjem o tim ljudima - i onda kada mu enšto ne bude po volji, onda ustane da se svađa. Đedović ima moć manipulacije. Zavedi pa vladaj! On samo jedan krug okrene i sve zna. Mi smo tačno znali ko je šta uradio u rijaltiju - rekao je Kristijan.
Da li postaju sada jedan drugom neprijatelji? - upitala je voditeljka Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, naravno - rekao je Luks.

Detaljnije u nasatvku teksta.

Autor: A. S.