AKTUELNO

Nisu ih štedeli!

Večeras pratite emisiju "Finalna izbacivanja", koliko će zadrugara napustiti Belu kuću ove večeri, saznaćete samo ukoliko ostanete uz kanal televizije "Pink" i portal "Pink.rs." Voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Kristijana Golubovića i Saleta Luksa koji su bez zadrške prokomentarisali najaktuelnija zbivanja u kući

On se toliko žalio na prostor, a to nema veze sa vezom. Oni tamo žive i imaju sve. Car i Dalila, taj odnos je bolest, posle svih onih uvreda od osam sati svađanja. Rekao mi je da mrzi sebe jer je voli. Njega muči ego jer Dalila ježena koja radi kako ona hoće, vraćala se Dejanu, vraćala se Caru, pa se zaljubila u Anđela. Ona se nakon toga vratila Caru i sada kada je on nju ostavio ona ispada žrtva. Ona bi prešla pretko toga da Car izje*e neku i da se vrati njoj - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Da neko čini onakvo poniženje jednoj ženi meni je strašno, ali oni su krpa i zakrpa. Dalila se njemu uvek vraćala iako ju je on vrađao toliko. Njoj je Dalila toliko remetila mozak, više i od Maje i Mine zajedno. Oni su i posesivni i ljubomorni - rekao je Kristijan.
Njih dvoje prkose jedno drugom, oni stvaraju samo nemir, Dalila je za nas prešla sve granice normalnog. Željna je da bude glavna tema,a Car nema šta da joj pruži. Zamisli da krenu da se svađaju u zgradi u stanu, da krene da viče na nju. - dodao je Golubović.
Oni žele na drugačiji način da pokažu sve ali ne ide, oni ne znaju da uživaju - dodao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.