AKTUELNO

Oštri na jeziku!

U nastavku emisije "Finalna izbacivanja", večerašnji gosti Kristijan Golubović i Sale Luks, komentarisali su najaktuelnije parove u "Zadruzi".

Sećam se Aleks koja se zaljubi u mene i odljubi, zaljubi se u Janjuša i odljubi, tako i sa Filipom. Ona je tada želela da ostane što duže. Ona je jako nesrećna, znam njen život, jako je nesrećan, ne može tako da se ponaša, njen cilj je samo da se ugnezdi negde. Nalazio sam razne gaće od devojaka koje su bile tamo. Se*em na šolji i vidim pedeset različitih us*anih gaća
Možemo li se vratiti na temu Aleks i Dejana, neki su sumnjali u njih - upitala je Dušica.
Meni to deluje kao fejk priča, lažni su. Oboje glume, on je patološki zaljubljen u Dalilu. Kada bi Dalila mogla da priča sa njim vani, za petnaest dana bi ga ubedila da je sve uradila da njima bude dobro.
Misliš li da će se pomiriti - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno, Janjuš koji se ostavio sve zbog Maje, ona je spavala s kim se stigla tamo, na kraju on koji je sve vreme pljuvao, dođe meni i kaže "volim je k'o Boga" - rekao je Kristijan.
Neki put ispadne najveći mučenik, ali dečko koji je doživeo da sve izgubi zbog nje, njemu je potreban psihijatar. Ljubav Aleks i dejana trajaće još deset dana nakon rijalitija - kazao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ušla, jurila je Marka Osmakčića, nakon toga Mensura, mislila je da će sa njim opstati. Na kraju došla do Dejana. Mića ju je nazvao "Maja sa aliekspresa" - kazao je Luks.
Šta se krije iz pitanja šta je i gde radi navodni frizer - upitala je Dušica.
Pa ona je pre ulaska imala neku vezu, ne znam o kome je reč, ali je očigledno aludirala na tog nekog - kazao je Luks.
Ja sam sa njom unutra proveo šesnaest sati dok smo vršili zadatak, ja znam svaki šapat i pokret. Rekao sam da se ne pravi da je jadna, molio je da se ne ponaša tako. Ona pored oca koji je totalno nenormalan, ne možemo joj zameriti to ponašanje - kazao je Krisitjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Dejan smirio pored nje - upitala je Dušica.
Ti tamo tražiš da nađeš neke svoje ljude, s kojima ćeš biti dobar. Aleksandra se prišljamči za nekog i ne želi da pusti. Ona je uvek patetična, sve je volela Cara, Janjuša, Frana, Dejana, pa čekaj, bre, nisu to banane, to su ljudi - kazao je Krisitjan.
Ja nju znam iz spoljnog sveta, nisam je prepoznao kad je ušla kao plavuša, ali sam vremenom shvatio da se poznajemo i da o njoj znam mnoge stvari - rekao je Luks.
Ko će pre uspeti spolja, Aleks i Dejan ili Filip i Dalila - pitala je Dušica.
Mrtva trka, sve sve zavisi koliko žele da budu medijski propraćeni - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu.

Autor: S. Z.