AKTUELNO

Lepe vesti!

Večeras pratite emisiju "Finalna izbacivanja", koliko će zadrugara napustiti Belu kuću ove večeri, saznaćete samo ukoliko ostanete uz kanal televizije "Pink" i portal "Pink.rs." Voditeljka Dušica Jakovljevič ugostila je Kristijana Golubovića i Saleta Luksa koji su bez zadrške prokomentarisali najaktuelnija zbivanja u kući.

Kristijane, gde je Kristina - upitala je Dušica.
Ona nas gleda, kod kuće je, čekamo dečaka, u četvrtom je mesecu trudnoće. Moram nešto da kažem. Ja sam rekao, kada se već desila neka prevara prema prethodnom parneru, onda treba da gledamo da ostanemo sa novim. Ako je prava ljubav, onda može da opstane - rekao je Kristijan.
Koliko te je promenila Zadruga - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa mojom pokojnom suprugom sam proveo više od dve decenije, kada se pojavila Kristina, drugačije sam se smejao, jeo, ponašao sam se totalno drugačije pored nje. Oženjen čovek koji spava kao jagnje pored neke devojke, nije do bilo do zatvorenog prostora. Jednostavno smo se našli. Ona je uspela nešto, što niko nije dugo probudio u meni. Trudili smo se oboje, čekamo dete, njeni su se preselili u Beograd - kazao je Krisitjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S. Z.