AKTUELNO

Evo šta su ispričali!

U večerašnjoj emisiji "Finalna izbacivanja", gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Sale Luks i Kristijan Golubović. Na samom startu, Dušica je ispitala bivše zadrugare o diskvalifikaciji Irme Sejranić.

Ja sam sa njom proveo deset meseci, toliko je pričala o pobedi, pobeda joj je bio cilj. Ja sam u šoku, ne verujem - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila verbalno nasilna, trudila se da bude zamena za Zerinu, pratila tok situacija, pa dodavala snagu. Mene je uvredilo, sa nekim je pričala i rekla da sam ja veliki lažov. Nisam je sreo u životu. Vidim je kao slabiju kopiju Zerine Hećo - istakao je Kristijan.
Ona je utripovala sebe da je ozbiljan favorit, porasla je do plafona kad je ima 90 nešto posto. A ovaj potez, skočila je sebi u stomak. Ja nisam sreo osobu koja više voli da laže - govorio je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku je izgledala kao Dalilino podpitanje. Dalila pita, ona podpituje, kao neki drveni advokat. Onda je krenula i na svog učitelja, kad je želela da nadmaši. Verovatno je preveliko razočaranje kod nje, pa je odabrala pre diskvalifikaciju, nego da bude 20. mesto - rekao je Kristijan.
Šta je bilo sa Diom? - pitala je Dušica Luksa.
Očekivala je da je nešto jurca, hteo da je pokupim, ona demonstrativno otišla, ja nisam hteo da je jurim. Nismo se čuli, ali mogu da kaže da se mojoj porodici sviđa. Kaže tata da nije loša - odgovorio je Luks.
Zar to nije od mog vozača Bože Soprana bivša ljubav? Da li ti znaš njeno pravo ime? - pitao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti joj znaš oca, rekla je da si tu, da bi joj j*bao mater. Dia Kostić, a zapravo joj je pravo ime Suzana. Milan je na "Pretresu" rekao Glorija, ova ona, pet imena - ispričao je Luks.
Ima ona izvorno pravo ime, kao kad bismo rekli Radojka, Radica, kazaću vam u pauzi - ispričao je Golubović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.