AKTUELNO

Požalio se svom drugu.

Najimpresivniji rijaliti Zadruga počeo je pre manje od mesec dana, a gledaoci su već imali prilike da vide zadrugare u različitim situacijama. Iako su se trudili da ne pokažu odmah sve, vremenom su počeli da se otvaraju jedni drugima i da dele svoje životne priče i teške momente koje su preživeli.

Foto: TvPink Printscreen

Marko DNK i Saša Ilić Rudar sedeli su ispred Paba i razgovarali o životu, kako van rijalitija, tako i unutar. Saša je savetovao Marka da ne sme da maltretira svoju suprugu i da ako ima potrebu da se pobije, to uradi sa nekim ko je jednak njemu, a ne slabiji. Priča se nastavila, a Rudar je ispričao i koje teške životne trenutke je proživeo i šta je morao da radi:

Ja radim od 12. godine u nadnici. Tokom letnjeg raspusta, vikendom, išao sam sa majkom u nadnicu. Ali Bog te pogleda. Vera u njega nikad ne sme da se izgubi. Meni je jako bilo teško. Odem u berbu malina, posle tri dana mi umre stric, posle 19 dana otac mi umre. Znaš kakva je to katastrofa za naše porodice - ispričao je Saša na ivici suza.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JADALA SE PINKOVOJ ZVEZDI: Žiža se GUŠILA U SUZAMA čim je progovorila o SMRTI SVOJE ĆERKE! (VIDEO)

Marko ga je pažljivo slušao, a šta je Rudar još ispričao, pogledajte u videu:

Autor: N.Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Saša Rudar

#Zadruga - RTV Pink

'