AKTUELNO

Bila je to ljubav na prvi pogled.

Đekson i Mina bili su protekle večeri bili izuzetno raspoloženi pa su Divni i Marku postavljali veoma intimna pitanja, a za početak zanimalo ih je kao su se njih dvoje upoznali.

Foto: TvPink Printscreen

On je bio na klupi u čekaonici na stanici i meni ga Zorica pokazala i rekla da je on dobar momak i da mi treba da se spojimo. Posle toga sam ja prišla njemu, upoznali smo se, ja sam mu rekla da je on ozbiljan momak, on je rekao da hoće ozbiljnu devojku i ozbiljnu vezu. Rekao je da neće da ulazi u brak sa prevarama - započela je Divna priču, pa dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još:PUKAO MU FILM, ZADRUGARI U ŠOKU: Marko VUKAO Divnu, pa NASRNUO NA BORU! Reagovalo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

- Rekla sam mu da nisam bila ni sa kim. Imala sam autobus i rekla sam mu da se dogovorimo. Međutim, pomerili smo kartu i otišli smo u kafić i tamo smo pili piće. Pričali smo tu, rekao mi je da nije siguran da sam ja ozbiljna.

Foto: TvPink Printscreen

Posle sam mu tražila broj telefona da možemo da se čujemo. On da je on rekao da ne zna da li da mi da broj telefona. Posle smo otišli u park. Nije bio siguran da li hoće da vezu i braki i tada smo se prvi put poljubili - objasnila je Markova žena.

Celu njihovu priču pogledajte u videu ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Divna Milanović

#Marko Kocić

#Rijaliti Zadruga

'