AKTUELNO

Zbog niza problema koji su je u poslednje vreme zadesili u porodici, bivša učesnica rijalitija "Zadruge" narušila je svoje zdravstveno stanje, zbog čega je danas hospitalizovana.

Kako je Pink.rs pisao, Deniz Dejm trenutno prolazi kroz agoniju, budući da joj očuh, zbog njenog ponašanja u rijalitiju, brani da viđa svog mlađeg brata. Budući da ga je osramotila, te da zbog svega što je radila pred kamerama od sramote ni na ulicu ne sme da izađe, njen očuh odlučio je da stavi tačku na brak sa njenom majkom, a papiri za razvod su već predati.

Nepovoljna porodična situacija negativno se odrazila na zdravlje slovenačke rijaliti zvezde, koja je zbog stresa završila u bolnici.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Sve ju je stiglo! Već danima ne jede ništa, bleda je kao krpa, imunitet joj je baš oslabljen. Samo plače, ne može da se smiri, veliki teret joj je na leđima. Ne može da viđa brata, ne da joj očuh, a sebe krivi što joj se porodica raspada. Danas je pala u nesvest, hitno su je odvezli u bolnicu - priča dobro obavešteni izvor za Pink.rs i nastavlja:

- Krvna slika joj je katastrofa, doktori su joj rekli da ju je stres uništio i verovatno će je zadržati dan, dva, da joj urade sve potrebne analize i ispitaju od glave do pete.

Deniz je, inače, i putem društvenih mreža objavila fotografiju iz bolnice, a potom i snimak na kom plače.

Video: Instagram.com

Autor: D.T.

#Deniz Dejm

#Zadruga