AKTUELNO

Ljubavni trougao podigao je atmosferu u Zadruzi.

Večeras je u Zadruzi organizovano suđenje nakon što je stiglo pismo Velikog šefa, a za sudiju ovog puta postavljena je Maca Diskrecija.

Prvi slučaj koji se razmatrao bila je tužba Mine Vrbaški protiv Anđele Veštice zbog toga što joj je pričala o prijateljstvu, a ljubila se sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, s kojim je Mina u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

One će same sebe zastupati, dok će Maca odlučiti ko je kriv i kakvu kaznu dobija.

Anđela je izjavila da se ne oseća loše zbog toga što je to uradila i da bi to uradila i da je bila trezna, dok je Mina imala kratak komentar.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mislim da je ovo katastrofa. Šta ću, moram da joj oprostim, drugarica mi je - rekla je Mina.

Anđela je tada tražila od Đeksona da prizna sve što se desilo između njih dvoje u poslednjih 48 sati.

Foto: TV Pink Printscreen

- Meni je ovde bilo dosadno i Anđela je tu bila jedina koja je pravila sra*a i ovde mi je pravila razne šouove i striptiz i tverk i mene je to dotaklo i zanelo i mi smo se poljubili - rekao je on i dodao da je zaljubljen u Minu, a Maca je odlučila da ga sud "šalje u pakao".

- Da je zaljubljen, ne bismo imali seks dva puta u proteklih 48 sati, nek produkcija pokaže snimke - rekla je ona mrtva ozbiljna, pa je Đekson izjavio da ona laže.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Žiža savetovala Boru ŠOKIRANA onim što joj je ispričao, a onda se ubacio on sa URNEBESNIM PREDLOGOM! (VIDEO)

Maca je na kraju kaznila i Minu i Anđelu da večeras zajedno spavaju sa Đeksonom utroje.

Autor: V. T.

#Anđela Mitkovski | Anđela Veštica

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#Suđenje

'