AKTUELNO

Nije štedeo reči!

U toku je emisija "Izbor potrčka," trenutno se komentariše odnos Sandre Rešić i Anđela Rankovića. Dejan Dragojević je dobio reč od voditelja Milana Miloševića.

Postoje emocije , a ništa se ne dešava. Kad se vraćas u neki odnos radiš to zbog emocija. Ispadaju kao Aleks i Matora. Sandra će spustti loptu kada bude manji pritisak, naredne nedelje. Kako joj ko prokomentariše njihov odnos, ona ne može o da podnese - rekao je Dejan.
Upravo je to problem, kada se komentariše njen odnos, stvara joj se pritisak. Komentarisala je sve veze, kako su ovakve ili onakve. Kada je došao red na nju da bude u odnosu, onda je zanemela, ne može da komenrtariše - rekao je Đedović.
Pritisak u rijalitiju znači , šta će ko reči o njihovim postupcima napolju. Ako si ušao ovde na devet meseci, ne plaši se od nekog pritiska, ne glumite mi, molim vas - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam jednu priču, a onda gledam neko drugo ponašanje - dodao je Đedović.
Da smo poslali Mateju i Anđelu, očevilai bi ovakvu reakciju od njega, ali od Anđela ovako nešto nismo mogli da očekujemo - rekao je Karić.
Sandra njemu ne veruje ni reč, možda u izolacii popusti jer će biti blizu, svakako mislim da ona nema ni gram poverenja u njega - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam rekao da bih danas naveo Sandru i Anđela, kao najopsednutije danas, jer konstantno žele da ispadnu ljudima dobri, pošteni i normalni. Desila se situacija gde ona govori kako nikada neće oprostiti, a vidim zakopčava joj haljinu maločas. Kako bi bilo da su u dobrim odnosima. Zaista ne razumem takav odnos. Anđelo kada je uštao, imao je slično mišljenje kao Đedović, kada je ušao. Takođe i Sandra. Rekao sam, Anđelo ima prsitisak, Anđelo želi vezu, a Sandra odbija, posle dođe i želi da prošetaju. ONA JE DOŠLA OVDE DA SE OSTVARI KAO PEVAČICA, PEVAČICI NE TREBAJU ODNOSI OVDE, VEZE I VEZIVANJE. Sandra, ne treba ti Anđelo, treba ti karijera. Zato njoj sad ne prija Anđelo, jer će ako raskinu biti pitanje da li je sve to bila gluma? Došli su do momenta da moraju da odluče, a on se da plši da prizna sve, da je ne povredi ako ne budfe mogao da nastavi odnos s njom zbog pritiska. Ne postoji prioblem osim toga jer se plaše mišljenja naroda. Ili će se udaljiti ili će se spojiti. On se vratio Sandri, da bi popravio sliku o sebi. Zamišljao je kako će svi reagovati kad on izađe odavde - istakao je Dejan.

Detaljnije u nastavku.

Autor: S. Z.