AKTUELNO

Na meti brojnih kritika!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević pozvao je Dejana Dragojevića, kako bi komentarisao današnju raspodelu budžeta ovonedeljnog vođe Mateje Matijevića.

Ja razumem šta si rekao, ali danas se niko nije bunio. Danas mu niko nije dao sugestiju i predlog. On je hteo da bude interesantno. Ja razumem da su Đedović i Sandra izvlačili svojom rukom, a on imena. Možda da je imao obrazloženja... Minina podela budžeta je bila toliko mirna, da su samo ona i Irma išle u prodavnicu. Loša podela budžeta se odrazi na prodavnicu. Mislim da sve što je uradio je greška, a najveća greška je biti vođa. Ja bih samo neprijatelje stavljao za vođe. Mene kad je Dino pitao da budem vođa, ja sam rekao ni slučajno. Neću da budem vođa jer je to odgovornost precizirana emisijom. Mateja kao vođa dobija odgovornost da bude iskren i na osnovu te podele funkcioniše cela nedelja - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensure, kako ti se čini ova podela budžeta? - pitao je Milan Milošević.
Ja se nisam bunio, jer sam očekivao mali. Prošla podela mi se dopala, iako je ispromašivao sve što je meni rekao - govorio je Mensur.
Ja sam rekao sve pre dve nedelje. Mene boli k*rac za prodavnicu! Ja sam stav ovde pokazao pre dve nedelje - besneo je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislio sam da će malo drugačije. Laganije i opuštenije je podelio budžet. Ljudma sa kojima je dobar i nije, nije bilo razlike u rečima. Bezveze mi je bilo da su Sandra i Đedović vadili iz činije. On je trebao sam da izvlači i mislim da bi bilo zanimljivije. Ovako je bilo malo neuticajno na to ko že da dobije koliko - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.