AKTUELNO

Neverovatno!

Peta sezona Zadruge gotovo je tresla ceo Balkan i oborila sve rekorde gledanosti koje postoje. Jedan od događaja koji je šokirao domaću javnost, jeste javna prevara i razvod bračnog para Dragojević zbog koji i dan danas ostavlja posledice na sam rijaliti a tako i aktere pomenutog.

Foto: Pink.rs

Poznato je, da Filip Car, koliko god sukoba imao sa ljutim suparnikom, nikada nije krio simpatije prema njemu i žal što je baš njemu 'oduzeo' ženu. Nedavno je javnim izlaganjem o njemu svima zapušio usta i rekao da je on za njega pobednik nakon svega.

Sa druge strane, ni Dragojević nije skrivao 'zahvalnost' svom cimeru jer ga je, kako kaže lišio problema i otvorio oči nakon pet godina braka sa Dalilom Dragojević, a večeras se desilo nemoguće.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan i Filip su večerali zajedno za istim stolom, kao da nikada problem nisu imali. Ljuti suparnici sedeli su na par metara jedan drugog i mirno završavali svoj obrok, kao da među njima nikada nije bilo 'zle krvi'. Kako će Careva sadašnja reagovati na ovaj događaj, ostaje nam da ispratimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: Pink.rs