AKTUELNO

Šok potez!

U toku je raspodela budžeta Mateje Matijevića. On je odlučio da Sandra Rešić iz dve činije izvlači papiriće, na kojima su imena zadrugara i budžet koji će oni dobiti.

Stefan Karić dobio je srednji budžet.

Ti i ja jesmo na nekom jakom srednjem budžetu, uvek i bili. Nismo se specijalno družili, ali sam uvek imao jako lepo mišljenje od tebe, cenio te i voleo da sa posavetujem sa tobom. Ove sezone nismo provodili nešto specijalno vremena, ali smo bili dobri i nikad se nismo posvađali. Smatram da je zasluženo srednji budžet. Svaka ti čast na ovoj sezoni... Videli smo da si imao burne ljubavne odnose. Svaka ti čast, tvoji roditelji i devojka su preponosni na tebe i ti si im to pružio ove sezone - rekao je Mateja.
Hvala - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila Dragojević dobila je mali budžet.

Prošli put sam rekao da sam ja naš odnos napravio malim, a da smo na srednjem budžetu. Nismo neki prijatelji, ali nismo ni neko ko ne komunicira kroz kuću. Bili smo dosta dobri još od "Zadruge 3", moji roditelji su te podravljali. U raspravi sa Filipom sam ja naš odnos napravio za mali budžet. Nisi me uvredio, ja sam rekao neke uvrede - pričao je Matijević.
Ovo je sramota i nepravda. Svi kockari gube sve, daće Bog da Filip dobije veliki- dodala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica Veselinović dobila je mali budžet.

Od samog starta si ušla u odnos sa Mensurom i nisi razvijala korektne i drugarske odnose. Držali ste se zajedno. Nikad nismo seli, pričali ili imali komunikaciju. Smatram da naš odnos i jeste mali budžet - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Jovanović dobila je mali budžet.

Ana je neko sa kim se poznajem od spoljnjeg sveta i bili smo super. Sam početak tvog učešća, stupili smo u odnos koji je trajao 12 sati i to se ispostavilo da je za mali budžet. Dobar period nismo imali komunikaciju. Tvoj odabir drugarice, a ne mene je takođe mali budžet. Mi ni sad nismo neko ko sedi i provodi vreme, ali smo okej u prolazu. Treba da doteraš liniju i to ti je to - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.