AKTUELNO

Nije se ovome nadao!

U toku je emisija Uspomene. Voditeljka Ivana Šopić je nakon gledanja uspomena Lazara Čolića Zole podigla upravo njega da kometariše klip:

Ovo je moj život, ne stidim se. To su neke stvari koje su se dešavala u mom životu, da sam znao ishod ne bih to dopustio da se desi. Sigruno ima i gorih i boljih od mene, ali sve je lepo rečeno. - rekao je Zola pa je komentarisao svoj odnos sa Miljanom Kulić.
Moram da kažem da život ne bi bio zanimljiv da ima uvek ispravnih odluka, a ja sam u većini ovih situacija koje su prikazane bio jako srećan. Ne kajem se, bilo je lepo i to je to, život ide dalje - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo da si jako pozitivan - dodala je Ivana.
Jesam, to sam ja. Videlo se sve, ja sam momak koji voli da se sprda. Videli smo klip sa Aleks, Irmom, to je sve zezanje bilo, Irma je u rangu moje bivše devojke Miljane Kulić i njenog ponašanja - dodao je Zoila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ćeš mene da poniziš, ja sam bežala od tebe. Htela sam da te ispoštujem, a sada me poredi sa Miljanom Kulić a ja bežala od njega. Srami se idiote, ja MIljanu dugo znam, ali ona nije bila takva. Nisam htela da te povredim kao muškarca jadniče - dobacila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.B.