AKTUELNO

Haos!

U toku je Igra istine sa Lepim Mićom. Prvo pitanje, Mića je postavio Ani Jovanović:

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva je tvoja emocija prema Matoroj? - upitao je Lepi Mića.
Bože, nikakva! Matora i ja provodimo vreme zajedno, volimo da pričamo. Volim da slušam njene priče jer je njen život jako turbulentan. Pričamo o spoljnom životu - rekla je Ana.
Da li smatraš da si izdala Nevenu? - upitao je Lepi Mića.
Ja sam Nevenu izdala pre sedam meseci. Obrazloženje da je ona mene ponizila i ja sam otišla i vratila joj i rekla da ne može ona mene da ponižava jer je radila ono što i ja. Nisam trebala zato šro znam u kakvom je stanju bio njen otac. Neću da me isti ili gori od mene ponižava - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje devojke iz Zadruge će pokucati na tvoju adresu? - upitao je Lepi Mića.
Ja sam došao ovde da promenim život, tako da, ne planiram da se bavim istim poslom - rekao je Sale Luks.
Sandra, pitanje za tebe - Da li je Anđelo neko sa kim igraš igru ovde? - upitao je Lepi Mića.
Anđelo mi nije igra. Ovde sam pokazala da ne moram u odnos da uđem da bih opstala ovde. Više bih se složila ne igre, nego da preko nekih stvari ne mogu da pređem. Te stvari meni stavri strah i paniku šta će biti kad se izađe odavd. Meni se Anđelo sviđa ali da li je odluka na meni za vezu, jeste. Ne da ne bih ušla u vezu sa njim nego nisam sigurna. Ne bi bilo fer prema njemu i da imam svoje sumnje. Možda se promeni do sutra, ne isključujem tu mogućnost - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakva ti je Dalila drugarica? - upitao je Lepi Mića.
Ne mogu da je svrstan u prijatelje. Neko sam se trudila da ne budem čovek koji će da je gazi i vređa. Ispostavilo se da je ona skočila na mene i povredila me - rekla je Sandra.
Da nije Gruja ovde, sa kim bi se je*ala? - upitao je Lepi Mića.
Ni sa kim - rekla je Mimas.
Pa rekla si meni da bi bila sa mnom - dobacuje Matora.
Ja sam neko ko se druži sa muškarcima. Ja sam se zaljubila i desilo se - rekla je Mimas.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta imaš da kažeš o Saletu Lusku? - upitao je Lepi Mića.
Nemam lepo mišljenje. Ne volim ljude koji dođu u rijaliti i kažu da ne mogu da nađu prijatelje. Ne smatram da sam ja zaslužila neke stavri od strane njega. Dao sam tri šanse i ne mogu da dam četvrtu šansu. Ima on nekih svojih kvaliteta ali me je povredio. Koliko je on meni dao šansu toliko sam i ja njemu dao šansu. Ja sam namazano seo sa njim pa sam rekao da je zaje*ano biti vođa, pa sam mu rekao da ima dosta ljudi koji bi išli u izolaciju - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.