AKTUELNO

Priznala koliko je ponosna na sebe!

Anđela Đuričić je bila naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića. Ona je na samom početku priznala koliko joj znači što je videla svoje slike na uspomenama, pa progovorila o svojoj porodici i otkrila da je sigurna da su oni ponosni na nju.

Da li smeta to nekim ljudima? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja svojim delima nikad neću da uradim ništa zbog čega će oni da se crvene na ulici. Oni nikad neće ugledati klip "Anđela lomi pola imala", za mene je to pokazivanje ljubavi. Znam da će reći da su ponosni na mene, jer im se nije zacrveno obraz. Za mene je to najveća ljubav i poštovanje koje neko može da pokaže prema roditeljima. Srećna sam stvarno, bez lažne skromnosti - rekla je Anđela.
Da li po svkau cenu zadrugari pokušavaju da ti nađu mrlju? - dodao je voditelj.
Iskreno, da. Ja znam da nemaju šta da mi nađu. Ja verujem da to zadrugarima to smeta. Kao što sam ja sabrala utiske, tako su i oni. Bili su ovde 10 meseci, napravili kolaps, a ja idem kući čistog obraza. Ova mala(Ana) izmišlja priču, ne želim ni da je imenujem, jer to dete mene ne zanima. Klinka ne zna gde udara. Ona nije ništa čula, nego je izmislila. Mene je blam da pričam o tome. Ona ne zna šta će od života, sama kaže da je sramota svog života. Kaže da je čula ktor kuću, pa ne možeš u sve da veruješ - govorila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će tebe da obeleži? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja mislim da će to što sam se zaljubila, nije ispala kako je trebalo. Nisam ušla u vezu, to sam presekla, rekla da neću da budem sa njim i tako je i bilo. Mislim da će da me obeleži što sam ispoštovala svaki dogovor sa svojom porodicom. Ja gledam da mene narod po tome pamti. Nisam rekla psovku i napravila fizički kontakt. Ne mogu da kažem da u sebi nemam sozu arogancije. Ja ne mogu da sedim sa nekim ko meni misli loše. Svi ljudi koji su mi rekli uvrede, ja nikad sa njima nisam sela - pričala je ona.
Gledao sa tvoju ispovest u Premijera Vikend Specijalu, da li si olakšala dušu? - uptao je voditelj.
Mislim da možda i jesam. Ja ne pričam o svojim osećanjima. Desilo se da su me pozvali u emisiju, par pesama i onda sma skapirala da pesme opsuju šta smo mi. Pitao me je: "Da li si ti Anđela jedna tužna devojka?", u tom trenutku ne znaš šta da odgovoriš. Ja nisam tužna, verujem da je tako delovalo. Ja samo na kraju dana kad sumiram utiske imam u sebi nešto što mi fali i to niko neće zameniti. Meni je isčupam daj deo srca i ostao je prazan. Srećna sam što imam ostatak porodice. Mislim da sam pričala sitnice koje nisam ranije, ali sam gledala da ne povredim porodicu. Lakše mi je, približavaju se bitni datumi i teško mi je kad razmišljam o tome. Meni je to zauvek promenilo život. Malo sam se isplakala, ali žao mi je... Bilo je nemoguće da ne izađu suze - govorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' srećna izlazip iz Zadruge? - pitao je Darko.
Presrećna. Najbitnije je izaći odavde čistog obraza i bez blama. Nikome nisam ništa loše uradila i nisam nikome uzvratila. Nema ništa za šta se kajem, jer idem kući čistog obraza - priznala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.