AKTUELNO

Dala svoj sud u krahu njihove veze!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević prozvao je MC Aleks kako bi prokomentarisala odnos Lazara Čolića Zole i Nevene Savić

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam na početku rekla da radi zbog rijalitija, ali smatram da je stvorila emcoije i da se vezala. Nevena je neko ko se brzo veže. Kad su bili u prvom odnosu uvek sam zamerala Zoli što joj ne posvećuje dovoljno pažnje, kao ona njemu. Kad su ušli u vezu, ja nisam htela da se mešam i govorim da li im to treba ili ne treba. Smatram da neko ne može da folira suze, ona sinoć nije spavala celu noć. Meni je stvarno delovalo da Zola hoće da uplaovi u mirnu luku i da je Nevena pogodna za tako nešto. Govorila je da se ona njemu sviđa i da je najzgodnija devojka, koja je maksimalmo posvaćena njemu. Ako smatra da je ponižena, nema šta da radi. On smatra da je Viktorija u pravu, šta je ona radio sa takvom devojkom? - govorila je ona.
Naravno da ću da poverujem ako neko kaže sve najgore, a ti se narednih sedam meseci ližeš sa tom osobom. Ona je to poricala i govorila sve najgore o njoj - dodao je Zola.
Kakva god da je Nevena i da je sve to istina, smatram da se vezala za Zolu. Znam kakava je ona, emotivno nestabilna, veže se za čoveka. Ja znam da je ona vezana za mene i za malu Milicu. Ona se vezala za neke ljudi koji su je na kraju povredili - nastavila je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.