AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja novinara", koju vodi voditeljka Ana Radulović. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Neveni Savić:

Foto: TV Pink Printscreen

Neke stavri o koijima ćemo pričati sada i nisu tako dobre. Šta si to imala sa Viki da nije trojka a liči na trojku? - upitao je Darko.
Rekla sam da sam se našala u nekoj situaciji sa njom koja može da se protumači. Rekla sam to u sprdnji ali se tako protumačilo - rekla je Nevena.
Da li Viki namerno to priča da bi tebe odvojila od Zole? - upitao je Darko.
Množe to tako da se protumači - rekla je Nevena.
Zbog čega onda Viki tvrdi da je podbadaš u izlaganjima? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto što misli, verovatno zato što sam bila fer. Razumela sam kroz šta je ona prošla. Uvek sam bila sam bila tu, kada niko nije bio. Ja sam joj prala peškire. Ja sam bila tu, ne znam šta da kažem. Ja sam preživela istu stavr kao Viki, ali neću o tome da pričam. Ne želim da pričam o tome, mislila sam da je ona takva i da hoće da izvuče samo najgore. Ovde sam u Zadruzi naučila mnoge lekcije - jecala je Nevena.
Sve najgore mi je pričala za Viki - dobacuje Zola.
Ti si taj koji si jeo go*na. Da li neko vidi da ja pričam drugu priču. On i dalje priča nešto drugo. Posebno Zola koji sam pravi sve te spletke. Dečko igra rijaliti a igra se životima ljudi koji ga vole - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.