AKTUELNO

Rat se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja novinara" novinar Pink.rs portala Darko Tanasijević je postavio pitanje Dejanu Dragojević i Dalili Dragojević

Da sada možeš da vratiš vreme, da si sa Filipom, kako bi to izvela? - glasilo je Darkovo pitanje.
Poslušala bih Filipa da ne treba da komentarišem, da spustim glavu, ono što sam ja uradila je veliko delo, ne bih tako postupila, jako se kajem. Zbog toga sam plakala danas, kad sam videla kako je to izgledalo - rekla je Dalila.
Da li joj verujes kada kaže da joj je sve teško palo? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da pričam da li žali ili ne žali. Vreme je prošlo, ovo što mi se desilo ovde, to je sudbina. Milion stvari sam ovde radio, da li ona žali ili ne , nije više važno - Odgovorio je Dejan.
Da li veruješ da li ona sada laže, da li laže da se istinski kaje - pitao je Darko.
Svako neka tumači mene i nju na neki svoj način, kada bih to komentarisalo više ljudi da li još uvek imam emocije. Najveća istina mi je bila laž, a najveća laž istia. U tom momentu se desio najveći preokret, kada smo se pomirili, a to je bio prvi korak u mom izlečenju. Pokušali smo, nismo uspeli, tim pomirenje sam je upalio, da saznam sve sto je radila. Ja istinu znam, a istina je bila da sam uvideo sve. Prvih mesec dana ja nisam bio svoj - odogovrio je Dejan.
Ne pitam te da li misliš o braku, da li ste mogli da budete srećni. Nije mi jasno na koji način si mogao da pređes i izbrišeš sebe i nju iz tog odnosa, tako lako - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ovde ne mogu da sakrijem ništa, desilo se šta se desilo, to nije preko noći. To je bio trenutak kada sam sam sa sobom sve raskrstio, sva ta dešavanja su uticala na mene. Drago mi je što nesto nisam video u snimcima, gde sam plakao i lupao sve oko sebe. Od skoka u bazen, pa sve sto je bilo. Svaki moj nervni slom, odrazio se na zid, pušionicu, dok se sve nije posložilo, rekao sam sebi, ideš dalje, to je što je - rekao je Dejan.
Kakve misli ti je probudila njena slika iz bolnice - pitao je Darko.
Nema veze, da je bilo tako, više nije vazno. Kad smo došli do kraja. Ja sam pokušavao nešto da zaštitim, ali nisam uspeo, ona je bila okupirana nekim drugim stvarima. Ja sam bio okupiran onim šta smo ostavili, što sam više razmišljao o tome sebe sam više unesrećivao. Mene više 99,9% više ne interesuje u vezi svega toga - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema potrebe da mi išta budi. Ja sam rekao, da sve što se tiče mene i nje više ne pastoji. Kuća sve, mene ne isteresuje možda samo auto jer sam ga sam kupio. Moj je. Samo to, sve ostalo je izgubljeno, kako je sve ovo počelo da se dešava. Taj limun , sve to što je bilo, postavke njega na majice - rekao je Dejan.
To si ti radio, sve te aluzije na tu trudnoću - dodao je Darko.
A ono 0,1% -prokomentarisao je Darko.
To je ono malo, šta će biti nakon svega toga - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: S.Z.