AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Sanja Grujić i Filip Car su bili stavljeni u izolaciju, od strane Saleta Luksa, koji je bio vođa. Naredni zadrugar koji je nominovao bila je MC Aleks:

Foto: TV Pink Printscreen

On je najveći gigant jer može da priča 24h da ne prestane. Generavno, muškarci su glavne alapače. Što se tiče Filipa, malo ću da se osvrnem na uspomene. Evidentno je da je on ženskaraoš, da je neko ko voli žene i ne može da im odoli. Danas je pomenuo da dolazi iz manjeg mesta, pa je ovde video drugačije žene. Smatram da je sklon tim toksičnim vezama jer ima visok ego. Smatram da je neko koga bi naraod gotivio da nije u vezama. Mislim da bi se bolje pokazao. Ušao je prošle sezone i upoznao neku drugu vrstu žena. Zaista nismo uspeli da se upoznamo. Smatram da nije loš čovek, smatram da je neke manire poneo iz kuće. Neko je ko zna da spusti loptu na sve te stavri. Zna i da podeli i da da. Sanja je neko ko je meni jako drag i itekako zanimljiv, zna da me nasmeje i izazove osmeh na lice. Neko ko je itetako prošao u životu, nevezano za godine. Primetila sam da je uvek volela da je neko ko mora da bude istaknut. Smatram da zna da odgovori u fioci čuva sve te situacije. Zna da uvredi, zna da i da pecne. Smatram da je neko ko će biti na mojoj žurki. Smatram da ćemo se viđati napolju. Sačuvaću Sanju a poslaću Filipa - rekla je Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala Marijana Zonjić:

Ja ovde nisam pričala da sam ja bezgrešna i da nisam imala greške. Savetovala sam Sannju da joj to nije potrebno i smatram da ona nije taj tip osobe. Sa druge strane, desile su se neke stavri koje si uradila meni. Smatram da to nije okej. Sanja, mene si razočarala zbog tih priča koje si mi pričala iza leđa, ovako si bila okej. Mislim da ti i Mima niste dobre drugarice. Smatram da je Filip trebao da pusti Dalilu da zavši ono što je htela da kaže o tebi. Ti i ja jesmo imali sukob, vređali smo se. Poštujemo se zbog Dalile. Smatram da si realan u nekim situacijama. Jesi srčan ali znaš da podeliš. Sviđa mi se što si tu za Dalilu kada joj je teško. Poslaću tebe a sačuvaću Sanju - rekla je Marijana Zonjić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.