AKTUELNO

Ovo je njeno mišljenje!

Nakon Nikole Grujića i Milane Šarac, svoj glas na nominacijama dala je Viktorija Mitrović. Zadrugari večeras biraju između Sanje Grujić i Filipa Cara.

Što se Sanje tiče, gledaoci su mogli za sve nas da vide i loše i dobre karakterne osobine. Jedino mi se kod nje ne sviđa kada dobije crtu dvoličnosti. Jedno je pričala meni, jedno Marku, a onda za stolom upakuje oba. Sve ostalo mi je top. Sanja mi je zanimljiva, najviše se nasmejem kad udari glavom o krevet, pa krene da plače za neku glupost. Smatram da ne može da joj bude greška taj s*ksualni odnos, jer je za ovih 9 meseci samo tog utorka bila autentična - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip mi je jako draga osoba, tu je uz mene u ovim najtežim trenucima. Neću uzimati u obzir početak rijalitija i ono danas što smo videli, na njega ne gledam tako. On je najbolja osoba za mene u kući. Izuzeću ono što izgovara Dalili. On kad psuje, to govori stvarno iz besa, nema krajnju nameru. Dosta je objektivan, darežljiv, poslednje bi dao drugima. Treba više da ceni sebe i svoju porodicu, pa sve ostalo. Smatram da je najbolja osoba koju sam srela u životu. Uvek bih sačuvala Filipa, imalo smo tu jednu svađu. Bio je uz mene kad mi je bilo najteže, nije gledao to što se družio sa Markom. Evo, gledam da me Zola gleda perifernim vidom. Uvek bih sačuvala Filipa - istakla je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.