AKTUELNO

U šoku!

Voditeljka Ivana Šopić je najavila pauzu za reklame u emisiji "Nominacije", a Filip Car i Lazar Čolić Zola su opleli po Lepom Mići, a zatim i po Dalili Dragojević.

Sanja mu je realno izgovorila najgore reči, a on nama priča da pričamo šlagere - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Žena mu je rekla da je pedofil. Šlagere priča tu čovek. Ova danas opet hoće frku sa Dejanom, hoće da me izludi, mene navodi na boleštine. Ona krenula večeras da nominuje i ona ide u tančine. Ona meni kaže da smo završili zbog rasprave. Bolje 15 dana pred kraj, nego 15 minuta pred kraj, da imam vremena da naštelujem glavu. Ja stalno imam neki problem, a ja joj tiho kažem: "Dalila, mi imamo averziju jedno prema drugom zbog svega što se izdešavalo, puno stvari mi se loših desilo, iskontroliši se nekad, ne laži, spusti nekad loptu". Zamolio sam je pre nomacija, ona u kontru. U prvoj rečenici mi je ponizila - govorio je Car.
Ona kao da se naljutila što (Careve bivše) neće da te komentarišu - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan me je podbo nekim stvarima, ali ja ću da prihvatim, ogrešio sam se - istakao je Car.
Ona je prvo nagazila cure koje nisu imale komentara, pa je tek bilo ovo sa Dejanom. Ja sam baš danas rekao Mikiju, ja mislim da bi te i Aleks i Mina komentarisale da nisu u odnosu. Danas je rekla da su te devojke ponizile tebe jer nisu imale komentar. Onda se moglo reći da je i ona Anđela ponizila jer nije komentarisala - dodao je Zola.
Shvatam da je razluđena, ali u nekim stvarima nije fer prema meni - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.