AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Nominacije", koju vodi voditeljka Ivana Šopić. Sanja Grujić i Filip Car su bili stavljeni u izolaciju, od strane Saleta Luksa, koji je bio vođa. Naredni zadrugar koji je nominovao bio je Lazar Čolić Zola, pa odmah zatim i Lepi Mića:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj, što se tiče Sanje ona me špodseća na dedu. Previše je zadrta, tvdoglava, voli da tera svoje. Ona je u stanju da okrene priču da zvuči drugacije, da bi izazvala reakciju ovde. U mnogim situacijama je bila smnom neko ko zna da me iznervira, ali joj nikada nisam dozvolio da me iznervira. Ona je duhovita, često zna da me nasmeje, zaključili smo da samo možda i rođaci neki. To je to što imam da kažem za nju. Okej smo i poštujemo se - rekao je Zola za Sanju pa za Filipa nasatavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam bio u najtežđim situacijama on je bio tu. Rekao sam ako izađemo napolje da ćemo ostati prijatelji. Uvek je bio iskren prema meni i bilo smo tu jedan za drugog. Znači ti kad imaš nekog sa kim možeš da razovaraš. Poslaću Sanju a ostaviću Cara - zaključio je Zola.
Ja ne razumem ove ljude ali dobro. Sanja je neko ko je poklazala širi spekat svega. Ja sam končno shavtio da je ona devojka koja je spremna da isprovocra i da pokaže lošu stranu a onda da se izvini i da kaže da nije tako mislila. Ima tu crtu koja joj je pokvarena. Mislim da je pokazaala neke stavri u privatnim odnosima koje nisu u redu. Ja sam neko ko ti uvek oprosti. Imaš taj neki očaravajući glasić, imaš tu dozu i crtu da si simpatična. Mislim da si previše proračunata i da tu praviš grešku. Ti pričaš kao navijena i treba tako. Mislim da si ti neko kome format obakav odgovara i mislim da bi trrebala da se baviš ovakvim stavrima. Nisi dala baš ubedljivu crtu ni šta radiš, niti bilo šta. Obrazovana si, školovana si. Možda si bila zgodna kad si ušla a sada si nezgodna - rekako je Lepi Mića pa nasatvio da priča za Filipa Cara:

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je pokazaao kako se pravi veštačka frka da ga neko ne bi komenatrisao - počeo je Lepi Mića.
Ni ti nisi iskren, ti si imao sa Sanjom ozbiljen konflikte - vikao je Car.
Filip Car kada želi da dozna da li Dalila ima nešto prema Anđelu, onda može a ovako mu ne odgovara. Što nisi pitao kada si ka*ao tu devojku šta se dešava posle toga. Ona te najbolje zna, ona zna šta treba da ti kaže. Meni Sanja nije devojka, zabole me ku*ac. Ti si Sanji uradio to, ne ja! Ne možeš da podneš poraz, ne možeš da podneses kritike! Filip Car širi ku*ac i je*e! Ja nikoga ne je*em - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nazvao prostirutkom za pedeset eura -- vikao je i Car.
Ne može Car podneti, on je naduvan, prepotentan i bezobrazan. On prebacuje lopetu! Čim ga neko spomene, on skače! Kada mu Zola priča šlagere, on ćuti! On je itekako ušao i veštačka frka i nju oterao tamo, i on je postigao tamo - vikao je Lepi Mića.
Ja sam ovde bio mnogo puta nominovan. Dočekivao sam i kraj nominacija, meni to više nije potrebno. Ja želim čuti mišljenje krajnje o meni od ovih ljudi - rekao je Car.
Ja sam doktor za ove stavri. Ja da hoću on bi skako ovde, ali neću. On ne da, on diže autoritet do nebesa, da bi on bio tata. Ja sam počeo da priča, on ne da, jer zna da je kriv. Filip nikog ovde nije komentarisao da je izgradio nešto što je dobro, on je sam sagradio svoju priču. Kažem mu gore nego ja. Tebe boli šta ja pričam. Maltretiraš me i kad spavam. On je ohol, drzak, navalentan, nameće silu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi hteo da me savetuješ nikada! - vikao je Car.
Ti slušaš šta tebi odgovara. Ono što te ne interesuje, ti samo odeš. Ja se ne svađam sa tobom, samo pričam. Što se tičeizolacije, šaljem Sanju jer mi je rekla nešto što ne mogu da oprostim. Filip meni nikada nije ništa opsovao, ja njemu jesam, to da budem realan. Gledaću kroz te stvari to, ona mi se izvinila. Kririka je bolja. Samo sam skočio jer je on ugušio reč koja je Dalila imala pravo da kaže - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta. 

Autor: A. S.