AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je emisija "Nominacije", a voditeljka Ivana Šopić je dala reč Anđeli Đuričić, kako bi iznela svoju nominaciju i birala između Sanje Grujić i Filipa Cara.

Sanja i ja nemamo komunikaciju od samog početka, eventualno red za vece. Mislim da me Sanja ne gotivi, kao što ja iskreno nju ne gotivim. Možda je to bilo i zbog ljubavnog odnosa u koji si se mešala. Ne gotivimo se, niti ćemo se gotiviti. Smatram da imaš jednu kvarnu crtu, kada želiš da podbodeš nekoga, ja to ne volim. Ja se nasmejem na tvoje komentare, jer imaš dozu sarkazma i slatka si - rekla je Anđela, pa je prešla na Cara:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo u dobrim odnosima. Naš odnos je odličan, kad god mi nešto treba, uvek je tu za mene. Smatram da me je uvek poštovao i cenio i ja sam njega. I kad sam bila u pravu i kad nisam, stajao je na mojoj strani, pa mi sa strane zamerio. Mislim da me gleda kao sestru, kao što je već rekao, a ne kao devojku sa kojom bi bio. To i cenim i poštujem kod njega. Nismo imali ni jednu svađu i da bi uvek bio tu za mene. Šaljem Sanju, ostavljam Cara - završila je Anđela.

Miki Đuričić je dobio reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo jedna rečenica što se tiče našeg odnosa. Meni je najžalije što je napravio od sebe ovo što je napravio. Izgubio sam jednog sagovornika koji je bio zaje**nt. Ja sam se tad distancirao od njega, kada je prestao da priča o doživljajima iz svog života, a kad je krenuo da davi o tim ženama...Mora da shvati kad psuje Dalilu, on ponižava sebe, jer psuje ženu koju voli. Ponaša se kao dete kad je u tim vezama, može od njega da se čuje nešto pametno. Čovek koji je van toga razuman, zna on vrlo dobro da prokomentariše odnose. Ja sam svestan da sam bio glup. Znam ja da je teško kad ti neko zvoca, pa sam sve polako i na kraju pukao. Ja to i mogu, ali i ne mogu da razumem. Sve što ti se ovde dešava, sam si kriv. Je**ga, nisam očekivao od njega...Ne kuni se u svete stvari, jer znaš da ćeš preći preko njih - rekao je Miki, pa je prešao na Sanju:

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je neko koga sam zavoleo na početku. Ja njih grdim i psujem, jer su moje sremice. Došla pijana budala meni da me napada: "Šta si ti rekao da je mina gospođa, a mi nismo?". Zna da bude malo kvarna, a to sam doživeo od nje kad me je zaje**la za cigare. Za mene je ona jednon razočaranje. Ja joj kažem da ne može da se obuče kao ku**va. Pokušavam da joj objasnim razliku između po*no izgleda i erotike. Neko je ko neće da prihvati kritiku, ali voli drugima da zav**e. Ti se i sama jedeš u sebi zbog nečega što si uradila. Ona je meni bila jedno otkrovenje, ali me je razočarala iz tog nekog ličnog odnosa...Poslaću Filipa, a nju ću da ostavim. Prodala si mene, Mimu - završio je Đuričić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.