AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

U toku je radio - emisija "Sprrrdnja", voditelj i urednik Stefan Karić je za svoje gledaoce i slušaoce pripremio mnogobrojna iznenađenja, a nakon gostovanja Anđela Rankovića koji je priznao da želi vezu sa Sandrom Rešić, u studio je zadihana stigla Sanja Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo priliku da vidimo tvoje uspomene juče - rekao je Karić.
Bilo mi je krivo što je prikazan moj odnos sa Filipom, mislim da je bilo dosta zanimljivijih situacija, desilo se šta se desilo, ali mislim da to nije upečatljivo. Ne bežim od toga, ali sinoć sam bila u šoku. Nisam se nadala toga. Kada je to bilo na klipovima mene je udario pritisak - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

To je obeležilo tvoje učešće, onaj snimak koji je pušten, možda treba da ga protumačiš na neki drugi način - rekao je Karić.
Da, u pravu si - odgovorila je Grujićeva, pa progovorila i o slikama sa porodicom: Baka mi ima 63 godine, ja imam 25, mlada je postala baka, drago mi je što sam je videla. Za Novu godinu sam videla mamu, ali sada mi je drago da vidim baku. Drago mi je što je uz mene - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne plašim se da odem kući, hoću malo da vidim kako je to biti popularan, da steknem ovde nešto, vidim kako funkcioniše sve ovde. Testirala sam svoje granice izdržljivosti. Nikada nisam bila van svojih, zahvalna sam svojim učešćem. Svesna sam koliko je sloboda neprocenjiva. Ovde su teški uslovi, treba da imamo i toleranciju... Imala sam puno vremena i za razmišljanje i da mi bude jasno šta želim, a šta ne... Videla sam da mogu i bez partnera i tako dalje, to sa Filipom je došlo, od sudbine se ne može pobeći... Ja sam ovde kasno shvatila kako i šta funkcioniše, ja sam radila stvari u trenutku. Ovde treba biti surov i brutalno iskren, treba komentarisati sve - pričala je Sanja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.