AKTUELNO

Pokazao svoje pravo lice.

Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme za još jedno izdanje radio - emisije "Sprrrdnja". Voditelj i urednik emisije Stefan Karić se smestio u svoj studio i odmah gledaocima ispričao retrespektivu ove nedelje. Njegov prvi gost je Mateja Matijević.

Ove nedelje je bila Zadrugovizija - Karaoke Show, Sanja Stanković je bila u žiriju. Ja sam malo burno reagovao na nju, izvinio bih se sada njoj. Morao sam da odbranim Matoru, ne mogu da je gledam kako modri. Dejan je odneo ubedljivu pobedu - pričao je Karić na samom početku.

Foto: TV Pink Printscreen

Neki parovi jedva čekaju da se ovo završi, ti si imao situaciju gde si gledao sinoć Minine uspomene, video sam da si menjao boje, teško ti je palo - rekao je Karić Mateji.
Znaš kako... To su neke stvari koje sam ja najavljivao da će mi biti teško kada to budem gledao, ali ja sam znao šta me čeka, nisam pao sa kruške i upoznao nju. Ja sam sve znao, ali i ovi odnosi na klipu, sa nekim nije imala ništa, ali neprijatno je kada to vidim. Koliko god sam se spremao na to, nije mi prijatno - počeo je priču Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaparalo mi je uši to što si rekao da je ona to sebi dozvolila, a i ti si deo toga, jer nećeš vezu sa njom - odbrusio mu je Karić.
Ja ne želim da se vratim u tu vezu, ili ćemo se totalno razdvojiti kao što je bilo, i mislio sam tada da sam monstrum, a onda sam rekao da me boli uvo, biću uz nju. Tako mi je lakše i lepše... Ja ne mogu da se suzdržim, ona mene privlači, ali eto desilo se da ja nju ponižavam... Mi se dugo družimo i ona gleda na mene, nisam ni mislio da može tako da se ponaša, sve se promenilo, komplikovano mi je u glavi. Drugačije gledam na nju sada - pričao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kolika je šansa da napolju budete napolju? - pitao je Karić.
75 posto, a tih 25 je sve ostalo. Njena prošlost i sve ostalo... Mene su kupili njeni gestovi, ljudi pričaju da je ona zla, ali ja to nisam osetio... - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.