AKTUELNO

Šok!

U toku je specijalna emisija "Uspomene zadrugara", a nakon puštenog klipa uspomena Milice Veselinović, voditelj Milan Milošević je dao reč Anđeli Đuričić.

Možda jesam pravila neke face, kad su bile slike. Pogledala sam u tebe i rekla sam: "Pa onda je ono sve bila istina". Ne znam ja da li je ona Mensuru ispod pokrivača potvrdila sve, ali je ona za stolom sve striktno tvrdila - počela je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se predstavljalo da ja pričam sa nekim dečkom na video pozivu, da je tada izbačeno sa prstom. Tako je meni predstavljeno, Martina mi je tako rekla, ali dobro, ku**a sam! Je**la sam se sa kim sam stigla, ljubila sam se sa devojkama, je l' se zadovoljni - urlala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što je zaista tvrdila te neke stvari koje su bile. Preslatki su na onim slikama. Naravno da je najveći utisak, i pored muvanja sa Mensurom, ostalo je i ovo. Pored porodičnih slika, najlepši mi je momenat to sa Mensurom. Vidi se da su bili zaljubljeni, ne mogu da kažem. Koliko god da smo ih mi za stolom, na osnovu pitanja i svađa, napadali, ali je bilo i lepih momenata. Naravno da sam se šokirala. Ova slika je nešto što je tvrdila da ne postoji, a za Vladimira Tomovića se zaklela, jer je to tema od septembra meseca - nastavila je Anđela.

Mina Vrbaški je dobila reč.

Znaš da je ovo samo jedan delić od nekih stvari. Ovo se ne bi ni desilo da ona nije ta koja je prva mene spomenula. Nit sam ja znala ko je ona. Bila sam šokirana kad sam videla to. Rekla sam da je slatka, pa sam čula ona to. Malo malo, pa moje ime. Ovaj klip sam imala dugo, jer su meni njegove grupe to slale. Govorila sam im da se ne stavlja. Došlo je do toga da je bila katastrofalna svađa, pa se sve to desilo. Svi mi imamo neke loše trenutke, a ja ne mogu nikoga da osuđujem - počela je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se kaješ što si ti uticala, na neki način - pitao je Milan.
Znam sve što je bilo. Nisam ja ta koja je njih skupljala. Smatram da nisam uopšte trebala da se petljam u to. Da ja vodim ratove, a da me neko isproziva - nastavila je Mina.
O tome je trebalo u startu da se razmišlja, nisi mi ti niko u životu, da bi se to dešavalo - ubacio se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ta koja je mene prozivala i vređala, žao mi je što sam to uradila i što sam ušla u ovu sezonu. Zbog toga što sam se upetljala u celu ovu priču. Nisam trebala da sprovodim neke pravde, to je bilo i prošlo...Nije mene niko plaćao da ja uništavam neke stvari. Ja nisam tajni agent - dodala je Vrbaški.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga