AKTUELNO

Ne da na sebe!

Emisija Pitanja gledalaca sa Ivanom Šopić je i dalje u toku, Dejan Dragojević odgovorio je na sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Smešan si sa svojim rekacijama na ljubavni ugriz, dramiš kao da je ne znam šta, sa druge strane ona mora da ti se izvini i ponižava - glasilo je pitanje.
Ja sam žrtva, mora da se izvini - rekao je Dragojević ironično.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj biti indijanac, daj lepo odgovor, reci 'pogrešio sam, nisam trebao tako da reagujem', a ne da se praviš budala - dodao je Miki.
Ja da sam mislio da je strašno ne bi bio sa njom. Ne zameram joj ništa, plovimo kako plovimo, sad smo se još bolje konektovali - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je poremetila malo ova tema od malo pre? - pitala je Ivana.
Nije mi svejedno, osetim sve... Ne želim više da se pravdam, ne želim da me neko oskrnavi. Puštam da me nosi talas rijalitija, pa kako bude. Ne mogu da se bavim time, neću da ulazim u sukobe i rasprave... Svi su ovde za trku, ali sam možda ja zbog svega dva tri koraka ispred... Zato gasim motore, pa kako bude. Nisam rekao da želim da pobedim, da sam želeo i time se vodio, pola stvari ne bih uradio. Osetim ovde svaki otkucaj srca, ne moram da razmišljam uopšte ko šta misli - odgovorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da te Sandra pohvali, a izdao si je? - pitala je Ivana.
Nikoga ja nisam izdao - odbrusio je Dejan.
Neke stvari su činjenice i zato smo se svađali. Kada je u pitanju ono što mu se dogodilo, sve mogu da razumem. Činjenica da je u najgorem momentu pokupio simpatije naroda - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.