AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju  vodi voditeljka Ivana Šopić. Naredno pitanje, postavljeno je Dejanu Dragojeviću:

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto se čudiš one rekacije od naše Aleks, ti ćutiš, nisi ni pokušao da je odbraniš. Naravno da sumnja u voju ljubav, kad je ne braniš kao Dalilu? - glasilo je pitanje.
Neka sumnja. Dok misli da je neko šatro podržava... Zšto bi s eodnos bilo koj poredio. Nije ona nikada govorila da ja Dalilu volim, ne dao Bog. Skroz se to promenilo. Niti dajem bilo koju rekaciju. Stajem uz nju kada treba. Nema potrebu da je branim, nas niko ovde ne napada. Niko ne dira ni mene ni nju - rekao je Dejan.
Kada ste bili ovde u velikim svađama, ti si branio te ljude. Ja verujem da Aleks ima puno toga da kaže, samo je to jede i ćuiti - dodala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

On je komentarisao kada ja nisam u pravu, nije bio pristrasan. Ja sam mu ro dala za pravo, kao i ostalima. Ni jedan odnos nije za poređenje. Ja sam očekivala da stane na moju stranu, da me opravda. On je želeo da ja radim i da me on tako komentariše, ne drugi, jer bi drugi bili mnogo suroviji. Nemamo problema, srećni smo i zadovoljni - reka je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.