AKTUELNO

Totalni muk!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a voditelj Milan Milošević je sledeće pitanja pročitao Milici Veselinović.

Da li misliš da će se Mensur pokajati zbog raskida kada izađe - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne znam. Da, ja sam rekla da mi je krivo što neke stvari tumači, isključivo za naš odnos. Da kad vidi šta sam ja pričala zua naš odnos i to što u našim svađama kaže da sam mu ja neprijatelj. Videće koliko sam mu zapravo mislila dobro, da ne pi**m po njemu, kao što on kaže. Rekla sam da mi je krivo, a rekla sam da su devojke mnoge mnogo bolje prošle što se tiče odnosa. Ja sam sve planirala sa njim, sve zajedno da radimo, sada mi je sve to čudno. Gledam da se priberem - rekla je Milica.
Rekla si da se prvi put plašiš da se vratiš kući - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona zna kako se ja sada osećam, dovoljno je da me vidi. Ona zna šta ja mislim, kako se osećam i kad bih joj rekla sutradan došla i rekla da želim da se pomirim sa njim, koliko god bude taj odnos, zna kakva sam po tom pitanju, zna da ne mogu da dignem tek tako ruke od osobe koju volim. Razumela bi me, pritom znam kako napolju funkcioniše veza, mislim da je napolju skroz druga stvar. Za sve se našlo opravdanje i stiša se, a samo je naš odnos loš - dodala je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona zna da ni jedna veza nije imala pritisak, kao naš. Šta god da se desilo, nije imala isti pritisak. Ovi navodi koji su dolazili, stvarali su dodatni pritisak. Da li su oni istiniti, nisam ulazio u to. Ne znam više ništa...Ja nisam hteo da se bavim drugim ljudima, nisam se nikome upleo. Bog zna koliko se zaje**ncija napravilo. Dao sam to što se traži i to je to - ističe Mensur.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga