AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Sanji Grujić.

Zašto manipulišeš Nevenom i govoriš da je Zola zaljubljen u Viki, kad se zna da je gleda kao sestru - glasilo je pitanje.
Nevena je krenula da nam se poverava i da plače, sa pričom koja je nama delovala iskreno. To je bilo i juče. Sinoć se desila situacija, da ju je on pratio do kuće, a on je seo da jede sa Viki, htela je da se pridruži, pa joj je on rekao da ne prilazi, jer se oseća na alkohol...Ako mu ta devojka sprema doručak, on ode da jede sa prijateljicom. Ako Marko Đedović to kaže ispod trema, a ona kaže da je tako, a Viki to potvrdi. Ja sam rekla na osnovu toga da postoji mogućnost da mu se sviđa Viktorija - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mogla Sanja da donese takav zaključak, jer su tračarile oko toga. Zbog provođenja vremena, ja ne provodim tolioko vreme, jer spavam. Sedela sam sa Grujom, Anđelom, danas sa Zolom. Sve što si rekla, desilo se u toku dana, jer sam ja tada spavala - rekla je Viki.
Nije on došao kod mene, nego je seo sa njom na kauč - rekla je Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla Neveni, da što se mene tiče, ona nema problema. Znam kakvo je to kad se pomene, ali u ovom slučaju nema temelja ova priča. Ja ću se povući, ako se nastavi ova tema - rekla je Viki.
Ti si rekla da je Zola treći član tvoje veze - rekao je Mića.
Mi smo do juče bili u vezi. Što nije onda prišao- skočila je Savićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što ga ne zanimaš - rekla je Viki, dok je Nevena nakon nekoliko trenutaka napustila Belu kuću besna.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga