AKTUELNO

Haos za crnim stolom zbog njih dve!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je dao reč Jovani Tomić Matoroj nakon sukoba sa MC Aleks.

Ja moram da priznam da me je Aleks porazila količinom argumenata - rekao je Đedović.
Ja sam rekla Sanji da više volim nju, pa je onda imala performans da je meni posvetila pesmu, da je ne volim i tako to. Opet sam htela da kažem i dokažem, pa mi je u ormaru imala potrebu da mi to natrlja na nos. Ne znam da li ti je lakše da misliš da te ne volim, ali nažalost, još uvek te volim - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti to voliš - pitao je Miki.
Ne mogu da kažem da je ne volim, kad nisam ravnodušna. Ja ću da istprim sve, a ako misliš da je način da mene degradiraš, a ti zaista misliš da osoba koja je bila sa mnom tri godine, misli da sam ja rijaliti manipulator. Aleks se odmah uhvatila za to, to mi je rekla i u ormaru - nastavila je Matora.
Da li ti MC Aleks misliš da je Matora anonimus i da joj ova priča treba - pitao je Milan.
Ne mislim. Neću uopšte da ulazim u svađe i rasprave. Niko ne može da mi promeni stav i mišljenje. Nisam zaljubljena - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja ti je naglasila da ja nisam emotivni manipulator, a ti si to tvrdila. Meni Sanja Stanković nije bila rijaliti igra, a naravno da nije ovo. Da se ja ponižavam, da poštujem nešto, da bi ustao neko i ovo rekao. Ja sam tvoja rijaliti igra - drala se Matora.
Pa dobro jutro - rekla je MC Aleks.

Lepi Mića je dobio reč.

Prvo, uplitanje svoje porodice to joj nije trebalo. Kad jedeš svoja go**a, jedi ih do kraja! Broj dva, sama si kriva što si emotivnu vezu u tajnosti, mešala i spetljala za prijateljstvom. Ja sam ti sve ovo govorio - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti kažem, tada smo se dogovorili, sveli smo se na to da si ustao da komentarišeš, jer smo mi pre toga imale tajni razgovor. Druga stvar, ja sam se sa njom tako ponašala. Ako se pomiri sa mnom bez reči, ne verujem da se prijateljski mirila sa mnom. Tebi na dušu da ide, da se ja kidam ovde i da se ovo dešava. Praviš pakao - skočila je Tomićeva.
To je sve prošlo vreme - dobacivala je Aleks.
Sve pretvaraš u svađu i tenziju, ne znam šta hoćeš od mene? Nemoj onda tako da se ponašaš prema meni - drala se MAtora.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću ništa od tebe - rekla je MC Aleks.
Da ova žena posle svega, šta god da je istina, ti si loša prema Matoroj, a doćiću i do Matore, retarda. Malo pre je dobila pitanje Matora, na koje je vešto izbegla odgovor. Sem fizičkog izgleda, u šta si zaljubljena, mamu ti je**m glupu - pitao je Miki.
Ne mogu da kažem da sam ravnodušna, kad nisam. Ne mogu da lažem - skočila je Matora ponovo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga