AKTUELNO

Opa!

Emisija "Pitanja gledalaca" je u toku, a voditelj Milan Milošević je sledeće pitanja pročitao MC Aleks.

Odakle ti to da je Zola zaljubljen u Viki - glasilo je pitanje.
Nisam ja rekla da je Zola zaljubljen u Viki. Bila je situacija kada je Nevena plakala, pa je Sanja prokomentarisala da je bila situacija da se Zoli sviđa Viktorija. Ja sam rekla da ako je to tako, da ima logike - objasila je Bajićeva.
Ona je meni rekla da nije tako rekla...Rekao sam da nisam očekivao da će ona to izjaviti. Ajde da je neko drugi, nego ona koja je najbolja drugarica Neveni. Ja kada sam zamerao Marku, govorio sam da ni njemu ni Viktoriji nije potreban odnos - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si se onda iznenadio da se pomirio, ako te je poslao da razgovaraš sa njom? Lažete Zola - rekao je Đedović.
Ja nisam pričao sa njom o pomirenju, nego o tome da ne budu zajedno...Radi se o tome da ja ne očekujem takve stvari od Viktorije. Nevena je trebala da bude ta koja će da kaže da to nije istina - rekao je Zola.
Nije negodovala, jer imate svađe zbog Viktorije - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sedam na ljuljašku, ti sedaš kod Viktorije. Vi krećete napolje, ti mene ne zoveš - rekla je Nevena.
Ne intresuje me ovo, ja ću se do kraja družiti sa Viktorijom. Ja sam neko ko je od početka u top odnosu sa Viktorijom - rekao je Zola.
Mislim da si trebala da kažeš svom dečku. Ja ću tebi da izađem u susret, tako što ću se povući. Ja da sam osetila tako, rekla bih Marku u svađi: "Šta se družiš sa ovim što se loži na mene". Ja sam rekla da je on loše uticao na moju vezu. Ja sam molila Boga da nađe devojku, da ne bude treći član u našoj vezi - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako sam ja to zaslužio to, onda ne znam - rekao je Zola.
Ja ću biti u Zolinom spotu, pozvaću par drugarica, koje će da izba**usa. Ovde se moje namere znaju, a ja ga gledam drugarski. Sve mu opraštam posle svega - rekla je Viki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga