AKTUELNO

Haos se nastavlja!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je naredno pitanje pročitao Aleks Nikolić.

Hipotetički: Kako ćeš reagovati kada čuješ šta su sve njegovi pričali za tebe - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta znam, ja smatram da imaju neko loše mišljenje o meni, ne bi me pozdravljali, a da su izjavljivali nešto loše, ne bih se raspravljala, jer očekuje se da ako njega volim i poštujem, poštujem i njegovu porodicu, tako bih isto volela - rekla je Aleks.
Ja sa Aleksandrom nemam problem, a isto tako ako oni gledaju negativno na nju, njeni mogu da imaju negativno prema meni. Ne treba mi ništa od toga i da se nešto tumači, jer ulazimo u finiš i sve se tumači. Hvala Bogu pa se odnos koji se zavrpio ovde, završio - rekao je Dejan.

Irma Sejranić je dobila reč.

Mislim to je toliko ofirno i pokazatelj njihovog odnosa. On je naglasio, a zna kakvo mišljenje su imali Dalilu. Pričali su sve najgore o Dalili, a on je pripremio teren, da bi njegova veza ispala idealna. Irma je uhvatila kako su se ljubili juče, a prevrnuli očima. Još mi prizna, da zna da sam videla. Njegovi roditelji neće nikada prihvatiti Aleksandru i da će oni birati snajku, koja će biti pod njihovom palicom, kao što je njen sin. Kako je svestan toga, on sve više pokušava da istera tu priču. Dejan priča ovde o moralu i koliko je svaka njegova priča zasnovana na moralu. Možemo se setiti koliko puta je napravio frku kako ona pleše, pa je svestan koliko to njegovim roditeljima smeta - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri puta se obratio njegovima da ne pominju nikoga - rekao je Milan.
Mensur, Mateja i ja smo najviše provodili sa Dinom, pa nek kažu - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja gledam realno. Čovek koji je preživeo šta je preživeo, da idem sa strane čoveka koji je neutralan, u vezi je sa Aleksandrom u kojoj dolazi do svađa. Ne vidim šta si ti razotkrila, on ustao i rekao da ne pišu ništa - rekao je Miki.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga