AKTUELNO

Karambol!

U toku je još jedna radio-emisija "Amnezija". Naredni gost Filipa Cara bio je Lazar Čolić Zola, koji je otkrio sve detalje raskida sa Nevenom Savić.

Nismo u odnosu, ona se sinoć iselila iz kreveta. Nema živce kao što sam ih imao. Ako ona smatra da tako treba i da je tako najbolje, slobodno. Sinoć se desilo sve, ja otkako sam na dijeti ne konzumiram alkohol. Ona je mene zezala što ja nisam na žurki, a vrlo dobro znamo kakav sam ja i kakav sam kad sam u elementu. Ja sam njoj rekao da se jako loše ponaša, neću da je uvredim. Kad popije nabacivala se Luksu, tako neke stvari. Ona čašu kad popije vidi joj se, lice joj se deformiše. Ja sam alergičan na te stvari - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena je upala u emisiju i odmah započela sukob sa Zolom.

On kap popije, Deniz mu p*puši k*rac. Imam li ja neke lepe stvari? - urlala je Nevena.
Ja sam rekao da želim da se posvetim. Ja se posvećujem čim neću da se dovedem u stiauciju sa osobom koja mi je radila neke stvari iza leđa - dodao je Zola.
Ja juče nisam spavala, jer sam njemu prala veš. Meni su oči na žurki bile na pola koplja! Bili smo za rulet stolom, on je mene pozvao sa vama... Ja sam njemu rekla da sedne pored mene, on je otišao kući da jede. On ne voli da se grli, ne voli da se ljubi, da nisi ti gej? - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam sigurno. Ja u ovaj odnos nisam ušao da bih imao isti ondos kao pre - rekao je Čolić.
Šta sam ja isnoć uradila? Nisi me hteo u društvu, pa si rekao da smrdim na alkohol. On više bleji sa bivšom devojka od druga, a gde sam tu ja? - vikala je Nevena.
Ti meni namećeš te priče - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nećeš za stolom, ne možeš da zaspiš ako me zaglriš. Očigledno je da ja nemam kvaliteta za ovog čoveka ovde. Ja ne želim da meni neko priča da sam pijana, a nisam pila ništa. Šta meni to treba? Ti si ustao i rekao da vidiš emociju između mene i moje drugarice. Ti želiš sa mnom u ozbiljnu vezu, a svaki put ostaneš u us*reš me - govorila je Nevena.
Zola, koji je sad tvoj plan? - upitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

ŠTa da radim, devojka me je ostavila... Šta ja sad da radim? Ona i Aleks se sastala i ćućure, one su primetile neke stvari. Šta misliš, draga moja, šta se o tebi priča po kući? - pitao je Zola.
Ti pričaš sve najgore o meni. Ja ne želim da budem u odnosu gde ču da isterujem neku pravu. Ja sam izašla iz kreveta, jer neće mene više niko da optužuje. Neću da se pravdam - rekla je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.