AKTUELNO

Nije se bunio!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević otkrio je zadrugarima rezultate današnje ankete za najosvetoljubiviju osobu. On je podigao Marka Đedovića, kako bi prokomentarisao drugo mesto, koje je osvojio Dejan Dragojević.

On kad neće da odgovri za stolom, čeka prvu krivinu. On je spomenuo danas i sam dao primer da je MC Aleks rekla da je našla poruke koje je pisao i da joj sačekao priliku i javio se za komentar. On će uvek da kaže svoje mišljenje bez obzira na čiji korist ili štetu - pričao je Đedović.
Da li misliš da je ulaskom u vezu sa Aleks se osvetio Dalili? - pitao je Milan.
Ako ga Dalila voli još, onda da. Osveta je nešto što treba da boli. Ako Dalila voli Dejana jeste osveta, ako ga ne voli onda nije. To je veća misterija od Bermudskog trougla. Više mi je karakteristično ovo za MC Aleks. Ja se nadam da će nešto da se rasčisti u "Narod pita". Imaćemo tad širu sliku. Ja sam rekao da Dejanu nisam verovao i imao sam teorije, do trenutka dok ovde nije ispričao sve ono što je video i čuo vezano za Dalilu i Dalilinu porodicu. Neka je i 0,5% istina, dovoljna je osveta. Razmišljao sam do tad o pomirenju, igrama i bio u teorijama, a od tog trenutka drugačije razmišljam - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš da je od ova dva? - pitao je Milan Dejana.
Ja kao najpravedniji moram da imam crtu osvetoljubivosti. Ako vidim da je neko nepravedan moram da vratim. Jedno sa drugim ide i žao mi je što nisam na prvom mestu. Da, ja sam neko ko pamti dugo. Ja mogu da sedim i da niko ne zna šta mi kroz glavu prolazi. Ja imam previše informacija, pogan mi je jezik i znam da budem surov. Ja sam retko koga prvog dirao i ne diram nikog - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.