AKTUELNO

Promenio sve boje!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Lazaru Čoluću Zoli, kako bi komentarisao sukob koji se desio između Milane Šarac i Nikole Grujića tokom specjalne emisije "Zadrugovizija Karaoke Show", jer je ona pozdravila Boru Santanu, tokom svađe sa Milicom Kemez.

Voleo bih da me Gruja sasluša, možda će neke stvari da mu budu jasnije. Pričali smo na bazenu, rekao sam da bih rekoa još neke stvari, ali ne želim da se petljam. Bora i ja se družimo i uvek mi je bila nejasna situacija između njega i Mime i šta je ta privlačnost između njih. Kad se Car ženio, Bora je došao i meni je rekao da stanem ispred njega da bi on popičao sa njom. Kaže da ne može da opiše kakav je s*ksualni odnos imao sa njom. Neka se naljuti Bora, ali sećam se da mi je rekao: "Udara se kao da je osigurana". Ja nisam mogao da verujem kakva je to privlačnost i kakav je to brutalan s*ks bio. Ja sam mislio da on mene loži. Meni nije bilo jasno da li se on zaljubio unju ili ona u njega. Gruju, nemoj da se ljutiš što sam ovo rekao, ali ovo je živa istina - pričao je Zola.
On laže, nisam imala s*ksualni odnos sa njim - pravala se ona.
Ako je istina ovo što priča ili nije, ona daje za pravo kad ga pozdravlja - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam navikla da ljudi izmišljaju... Možda je Bora to rekao, on je takav. Za šta ja da se izvinim? Ja ne bih pozdravila Boru da mene on (Gruja) nije iznervirao - nastavila je Mima.
Ona je mene zvala u krevet, ja nisam hteo da dođem. Ona posle toga nema potrebu da dođe i da razgovara sa mnom - dodao je Gruja.
Ne interesuje me kad nećeš da dođeš, a ja sutra da idem za tobom - odbrusila je Mima.
Jeste, ona je pitala gde je on. Devojko, ti njega moraš da razumeš. Gruju boli što ona neće da stane uz njega za stolom. On ide za tobom, trči, iz silne ljubavi ispadne psiho. On samo želi da staneš uz njega - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato ni nećemo da budemo zajedno, jer ja nisam ništa pokazala i dokazala - besnela je Šaraeva.
Praviš me budalom pred celim svetom - nastavio je pevač.
Grujo, je l' misliš da će ona otići kod Bore? - pitao je Milan Milošević.
To je njena sramota - dodao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.