AKTUELNO

Ubeđen da ona nije igrala igru!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru kako bi dao svoj sud o odnosu MC Aleks i Jovane Tomić Matore.

Mićo, ti znaš da radiš neke stvari zarad nekoga, pa na kraju samo ispadneš budala, znaš kako su ti se godinama vratile neke stvari - rekao je Car.
Ja branim moj stav i šta je rečeno, a vi nećete da me pravite budalom. Ja ću da budem svestan - dodao je Mića.
Sviđa mi se ono što je Karić rekao za dela i reči. Govorimo jedno, mislimo drugo, a radimo treće. To mi je kod Aleks govorilo da je nesigurna za neke stvari. Ja sam bio akter mnogih priči, a nisam video niakd da igra traje ovoliko dugo. Šta je Aleks dobila u toj igri? Igra se radi da bi napravio neku koristi, inatio se, napunio ego ili iskoristio situacije. Ne verujem da je korist bila tanjir hrane ili lepa reč. Smatram da se radi o komplikovanoj emociji - nastavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

MC Aleks ako bude htela da bude sa ženom, biće ako ona to bude htela - odbrusila je MC Aleks.
Kako ako ti to nisi? - pitao je Karić.
Ja ne bih sebi dozvolio da me neko dira, poljubi na blic i sa nekim pričam da ću ovo i ono napolju, ako to nisam. Puno je gore ako smo svi videli da nešto postoji. Gore je i za tvoji prodicu da ispadaš folirant i loš čovek, samo da ne bi ispala lezbijka. Svi misle da si to što ne možeš da prevališ preko usta. Prihvataš sve etikete, samo da nemaš tu jednu jedini, za koju svi vidimo da imaš potrebu to da pokažeš. Ti si samo sebi nanela štetu, jer se ona i u drugim odnosima pokazala kao srčana i poseseivna - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušala sam te pažljivo, podstakao si me da razmišljam. Rekla je da je jedini način da se oduži porodici da je ja razumem i da nemamo nikakvu komunikaciju. Ja sam negadovala, a ona je rekla da pokušamo - ubacila se Matora.
Nije njoj toliko bitna porodica, svi smo ovde pogazili ono što smo očekivali. Nju vuče Matora, ali ona ne zna kako bi predstavila vezu i kako bi izgledao taj s*ks, kako bi je vodila za ruku. Njoj je sve to nebično, a to je kad se graniči srce sa razumom - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.