AKTUELNO

Smatra da je MC Aleks ogorčena!

Marko Đedović je zatražio reč od voditelja Milana Miloševića, kako bi prokomentarisao odnos MC Aleks i Matore, koje su ponovo imale žestoku svađu.

Ja lud nisam. Ja sam video još situacija, ne samo tu. I situacija sa Irmom. Kad je Matora krenula na Irmu, a MC Aleks je malo cvrcnula, kad je Matora krenula ka Irmi, ona je krenula ka Matoroj: "Ko je j*be, nemoj da gubiš honorare zbog nje". Osoba koja priča onako o Matoroj, zaustavlja Matoru da ne napravi sr*nje. Onda u trenucima sa Sanjom. MC Aleks je namerno potencirala na priči sa Sanjom, da bi Matoru iznervirala. Ja sam ubeđen da je Aleks puna besa i jada prema Matoroj, samo jer je sve ono izgovorila i izdala je za stolom. Ja verujem da ona mene ništa nije lagala (kad smo pričali u Rajskom vrtu). Ona ne može da iskontroliše neverbalnu komunikaciju, nije ni sa verbalnom previše vešta. I ta čestitka koju je njena majka poslala - govorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja molim moju majku da se izjasni zašto je poslala poruku i parfem, da li sam ja tražila ili nešto drugo - poručila je MC Aleks.
Poenta je da ti je žena ispunila želju, nisam rekao ništa ružno time - dodao je Marko.
Ona želi da me njeni mrže - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nego si je uvalila u g*vna jer si nesigurna i puna kompleksa, Matora. Ti da si sigurna, gurala bi je u odnos sa muškarcima, samo da bi sakrila to. Tobom vlada sujeta i ego. Praviš budalu od sebe - rekao je Đedović.
Ti sad njoj daješ nadu, ona je sada mirna - zamerila je MC Aleks.
Ne dajem joj nadu, vas dve ne treba nikad da budete zajedno, ja nisam za taj odnos. Ali ako pričamo o stvarima koje su rečene, onda iznosimo svoje mišljenje. Ne mogu ja da ispadnem budala da ne bih povredio Matoru - istakao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.