AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je emisija "Izbor potrčaka", a voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o abortusu Viktorije Mitrović. Nakon njene ispovesti, dao je reč zadrugarima.

Je l' si zabezeknut da Marko Osmakčić, posle svega što se desilo, vraćao joj se, on misli da je ona slagala da je trudna - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Brojim u sebi da se ne umešam. Ne mogu ovo fa preskočim. Bizarnostima nikad kraja. Ne smem da zamislim šta njemu sve stiže na tim društvenim mrežama i odakle mu one. On verovatno traži vadilice, da bi se oprao, ali je to nemoguće. Zabeležile su kamere, kada je ona bila trudna. Ja sam bio za to da ona abortira, koliko god da je to nehumano, ali je to najbolja opcija za nju i njen život. On je za mene bio jedno veliko iznenađenje, što se tiče rijalitija, bio je iskren, nekada i surov. Uvek sam ga odvajao, ali ovo sad što radi, mislio sam da će da se osvesti. Kakvu podršku da joj pruži taj čovek koji joj je ovo napravio? Ne treba ni da je ponižava i da je vređa. Devojka danima nije dobro ovde, gde je jedva skupila snage da ode. Treba da brine o tom detetu, da je ne ostavlja babi i dedi i da joj ovo bude jedna velika lekcija - rekao je Karić.

Anđela Đuričić je dobila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno Milane, nisam šokirana. Pričala sam sa Milicom, očekujem da ćemo čuti još neke katastrofalne stvari sa njihove strane. Nije ni čudo, koliko je monstruozan, što pokušavaju da je ospore. Očigledno nisu dobili ništa što su ga izvukli, čim oni to rade, misle da će da se operu. Mislim da Osmakčići pokazuju iz dana u dan koliko su oni loši ljudi. Takvi ljudski monstrumi da hodaju ovom planetom, treba ih istrebiti! Šta je bilo i sa drugom devojkom? Ona je, sigurna sam, samo jedan od primera. Ona je žrtva njene porodice. Meni je žao zbog odluke koju je ona donela, ali je najbolja za nju. Ja njega nisam podnosila, a sad posle svega... Toliko mi se zgadio. Ja smatram da je za njih najbolja kazna da se doživotno zatvore i to je najmanje - rekla je Anđela.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.