AKTUELNO

Bez milosti!

Marijana Zonjić, takođe je ustala da komentariše podelu budžeta ovonedeljnog vođe, Saleta Luksa, te se ustremila na jači pol i dala svoj sud na njihovo ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko sam ja dobro čula, ništa za mene loš nije rekao... Devojke su ovde ostvarene, imaju kola, salone, a muškarci kao pi*kice... Oni nekoga ovde prozivaju, sramota živa! Meni on ništa nije loše rekao... Najlakše je meni dati mali budžet, ali navikla sam... Još dve nedelje i da vas više ne gledam... - govorila je Zonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nikada nisi ovde rekla jednu lepu reč za bilo koga! Možda si jednom neku lepuškastu reč rekla, ali ništa više od toga. Jedina si osoba koja za dve godine nije ni jedan odnosčić ovde ostvarila, ni sa kim ne pričaš, nema koga da pitaš za ulje ili so... - govorila je Sandra.
Jedini komentar koji mi je smetao, onaj je za Stefana Karića, jer ne postoji jedan ručak svoj koji je sam pojeo a da nije podelio. Mislim da je to glupo vezano za njega... O ženama mislim da nemaš lepo mišljenje, dosta si uvio sve što si rekao... To što si Dalili dao srednji budžet, to mi je katastrofa, jer znam šta si sve pričao njoj i za nju - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam zašto ne ustaneš jdnom i tražiš reč, a ne da brundaš tu i ubacuješ se ljudima u reč! Nemaš čoveka ovde sa kojim normalno razgovaraš - vikala je Irma.
A što tebe boli istina? Ustala sam sto puta i pohvalila tebe i odnos sa majkom. Ti si isfrustrirana i nadrkana, misliš da možeš meni da drviš ku*ac! Sram te bilo - odbrusila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.