AKTUELNO

Muk za crnim stolom!

U toku je komentarisanje podele budžeta Saleta Luksa, Lepi Mića je dobio reč.

Vidim da se svako zabavio, a ne znam na koga je Marijana mislila kada je rekla da je neko pi**a. Od Luksa koji je najavljivao haos za podelu budžeta, do vas koji nećete da kažete. Mislim da su Stefan i Anđela rekli to što misli. Mislim da su odnosi tebe i Anđela takvi. To je to, ništa sporno. Stefan je razočaran u tebe na način kako si se ophodio prema njemu u subotu. Što se danas desilo tebi, dešava se vođama. Da jedno pričaju tokom nedelje, a uradi kontra stvar. Ja odlično znam da ti imaš loše mišljenje o Matoroj, a to što misliš da imam loše mišljenje o tebi, grešiš - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalili je dao sada srednji budžet, a tada je na klipovima stajao. Ja od Luksa očekujem sve, i da sam bez budžeta i da imam veliki - rekla je Matora.
Vi od Luksa očekujete, tako da ne vidim čemu pobuna. Ja mislim da pojedini nisu očekivali od tebe ovo, ali neću da se mešam. Činjenica je da sa Dalilom imaš odnos, ne bih se mešao, ali ne mislim da Car ima lepo mišljenje o vašem odnosu. Ti ovde nemaš prijatelja. Takođe, mislim da nemaš lepo mišljenje o Stefanu...Mislim da je vrlo kvarno i namazano rekao sve što misli o vama - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.