AKTUELNO

Nastavio niz!

U toku je Podela budžeta, a Sale Luks koji je ovonedeljni vođa, nastavio je sa podelom novca zadrugarima i obratio se Mensuru Ajdarpašiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj momak mi je drag, par puta sam ga uvredio iako on mene nikad nije. Krivo mi je zbog toga... Zovem ga moj mali Mensi, ne sviđa mi se što ima ove lomove... Mislim da će se napolju oporaviti, drag mi je i mnogo volim sa njim da razgovaram. Srednji budžet - govorio je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova devojka ima talenat, ali mi se ne sviđa jer nekada ispada da je kao radodajka... Zloupotrebljavaju je ljudi, ali je kao drug odlična. Ovo sa Zolom ne bih mnogo komentarisao, videćemo - nastavio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana Jovanović je okej devojka, ali je dozvolila da bude predmet sprdnje. Priznala je krivicu i rekla da se kaje a samo nakon par dana uradila isto. Mislim da treba da se baviš salonom, da treba da se širiš, a ne da radiš i praviš neke gluposti. Tvoje telo je tvoj hram - rekao je Sale i dao joj mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je sjajan momak, uvek mi napravi sendvič i kada mi ne trebea, ali meni to znači i govori da neko misli na mene. Postao je ozbiljno namazan, divim mu se na želucu što može da bude sa svakom ribom, svala ti čast... - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvaliću se Stefanu Kariću, na ovoj liniji koju imam jer sam dva puta dobio male budžete, ovoga puta i ja njemu dajem mali, jer mislim na njega - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Aleks neko ko je simpatisao Matoru, ali posle snimaka koji su bili, ja sam svašta pomislio. Znam da je njen brat navijač i da joj neke stvari nikada ne bi oprostio - naveo je Luks.
Apolon sa Zvezdare, mislim da je vaspitan i okej momak. Oni tebe jure ne ti njih, boli te uvo. Zameram ti nekada što nemaš jači stav ali dobro Bože moj, ko sam ja da sudim - nastavio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.