AKTUELNO

Evo kakvog su stava!

U toku je glasanje za najosvetoljubiviju osobu u Beloj kući. Nikola Grujić Gruja je dobio reč.

Navešću Dejana, on mi deluje tako. Sve ono što se tiče drugih, Filipa eto, videli smo jutros ono sa Irmom. I na trećem mestu, Sanja - rekao je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Navešću osobe koje su jedna drugoj radile stvari iz inata, Dalila, Filip i VIki - rekao je Anđelo.
Ja nikada nisam bila takva, niti sam to uradila, iako sam imala priliku. Dalila, Filip i Viki su mi broj jedan. Filip je najupečatljiviji tu, napravi haos, ako posumnja da ona gleda u nekoga - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema mi jače potvrde, nego kad neko sam za sebe kaže da je tema ovde. Marko Đedović i Dejan Dragojević zbog toga. Iz sezone broj tri, u dosta situacija je znao Marko da sačeka i da se osveti. Treća osoba, šta znam, nek bude MC Aleks - rekao je Mateja.
Što se tiče ove teme, smatram da nema potrebe da ove godine štetim sebi i drugima. Moje tri osobe koje ću da navedem, jesu Marko Đedović, Zola i MC Aleks - rekla je Mina.
Što se tiče ove teme, ja nisam neko ko je osvetoljubiv, osim ako je neko istrajan u tome da mi naškodi, da me degradira i ospori. Navešću MC Aleks, Irmu - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Mimu mogu da navedem. Mima je pokazala koji je Sanjin džak kad je bio onaj haos, a ova veza nije dobra za nju. Marijana i Viki kad je došlo do svega do čega je došlo. Ume da bude osvetoljubiva, sada uzvraća Dejanu, a on joj ništa nije rekao - rekao je Luks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga