AKTUELNO

Nigde nećete naći koeficijente kao u Mozzartu.

Raznovrstan fudbalski program ovog ponedeljka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u sklopu argentinskog šampionata i druge lige Norveške, a odsteri su i ovog puta spremili velika iznenađenja. Pred vama su najveće kvote na svetu na pobede Veleza i Kongsvingera, odnosno kečevi koji nigde neće biti veći.

VELEZ - ROSARIO SENTRAL (PONEDELJAK, 23.55), KEC 1,90

Fudbaleri Veleza su tokom proleća ostali kratki za dva boda, toliko ih je delilo od plasmana u četvrtfinale Liga kupa Argentine. Verovali su njegovi navijači da će se njihovom voljenom klubu za tu nesreću vratiti u prvenstvu, odnosno da će tu beležiti bolje rezultate, ali na samom početku se to nije desilo. Iako je samopouzdanje bilo na visokom nivou posle plasmana u osminu finala Kopa Libertadores, pobedom nad Estudijantesom sa 4:0, prva tri kola prvenstva su bila loša. Remi sa Patronatom (1:1), pa porazi od Platensea (1:0) i Rasing Kluba (2:0) ostavili su Velez u potrazi za prvim trijumfom. S druge strane, Rosario posle tri kola ima četiri poena. Inače, Rosario je već pobedio jednom Velez ove sezone, u pomenutom Liga kupu sredinom februara je kao domaćin slavio sa 1:0. Uprkos tome, bio je poslednji, 14. u B grupi.

KONGSVINGER - GRORUDALEN (PONEDELJAK, 18.00), KEC, 1,95

Sudeći po uvodnih devet kola, Kongsvinger i Grorudalen će se boriti za opstanak. Kongsvinger je 13. na tabeli sa samo sedam poena, dva više od 14-plasiranog Grorudalena. Osnovna razlika među njima je ta što je domaćin do bodova dolazio pobedama, ima ih dve, dok je Grorudalen u toj koloni još na nuli. Pet puta je remizirao, u četiri navrata izgubio. Kongsvinger je sve poene osvojio pred svojim navijačima, savladao je Skeid (1:0) i Raufos (4:1), a odigrao 1:1 sa Asaneom. Samo je jedan od favorita za promociju, Bran, uspeo da se vrati kući sa čitavim plenom. Kongsvinger i Grorudalen su se sastali dva puta do sada, 2020. godine, a oba meča su pripala današnjim gostima. Sa po 1:0 i 4:0. Na kraju te sezone Kongsvinger je ispao iz lige, ali se ekspresno vratio u drugi rang.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor:

#Mozzart